Werving en selectie van functioneel beheer medewerkers

werving-selectie-functioneel-beheer-informatiemanagement.jpgWij vinden dat het belangrijk is om het vakgebied zelf goed te kennen om de juiste functioneel beheer medewerkers voor onze opdrachtgevers te kunnen matchen met het gevraagde functieprofiel. Onze werving en selectie wordt dan ook uitgevoerd door mensen die een aantal jaren actief zijn geweest binnen het functioneel beheer en dus ook weten welke kennis, ervaring en kwaliteiten belangrijk zijn. Aanvullende aandachtspunten bij onze werving en selectie zijn de softskills en de match met de cultuur en mensen van uw organisatie. Je wilt natuurlijk geen functioneel beheerder die voldoende kennis en ervaring heeft maar niet blijkt te passen in jouw organisatie of op het functieprofiel.

Heb je tijdelijk een functioneel beheer medewerker nodig, klik dan op de onderstaande knop:Ik zoek een interim functioneel beheer medewerker

Tarief werving en selectie

Onze tariefstelling is simpel: wij factureren 22% van het bruto jaarinkomen (=12,96 maal het bruto maandsalaris) exclusief 21% BTW bij een succesvolle bemiddeling. Dit is altijd op basis van No Cure, No Pay.

Ondersteuning bij profiel en vacaturetekst

Een goede functieomschrijving en functieprofiel in de vacaturetekst is uitermate belangrijk om de juiste functioneel beheer medewerkers te interesseren voor de functie. Voorkom dat je zoals veel anderen op zoek gaat naar het schaap met de 29 poten en geen enkele passende CV ontvangt. Hiermee wordt het selectietraject één lange slijtageslag. Wij helpen je graag om de functiebeschrijving op maat te schrijven voor de functie zodat je wél snel de juiste kandidaten trekt. Deze ondersteuning kan onafhankelijk van onze werving en selectie diensten worden afgenomen.

Meer weten over werving & selectie?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen je binnen twee werkdagen.