Hallo, ik ben Mike en ik help u graag!

Mike.png

We hebben namelijk diverse leuke en uitdagende functioneel beheerder vacatures beschikbaar (zie het kader rechts) bij diverse opdrachtgevers in o.a. de zorg, bank- en verzekeringswezen, (semi-)overheid en onderwijs. Het gaat daarbij om fulltime en parttime (24 uur, 32 uur) dienstverbanden voor zowel vaste als tijdelijke betrekkingen door heel Nederland. Het matchen van uw profiel als functioneel beheerder, applicatiebeheerder of functioneel applicatiebeheerder met onze vacatures is iets wat we heel zorgvuldig willen doen, samen met u. Daarom vragen we u  een aantal vragen te beantwoorden. Op basis daarvan gaan we kijken welke passende functioneel beheerder vacatures er op dit moment voor u beschikbaar zijn. Vervolgens contacten mijn collega's van de afdeling Recruitment u gegarandeerd binnen twee werkdagen om uw algehele kansen in de huidige markt, uw match met de actuele functioneel beheerder vacatures en het eventuele vervolgtraject te bespreken. Klik op de onderstaande knop om uw inschrijving te starten:

Start uw inschrijving

Het is ook mogelijk om uw sollicitatie achter te laten middels een video interview. U beantwoordt dan een aantal vragen via uw webcam. Snel, handig en vooral leuk! Staat u hier voor open? Klik dan op de onderstaande knop:

Maak sollicitatie video!

Heeft u eerst nog vragen of opmerkingen? Leg deze dan voor aan mijn collega en bemiddelingsspecialist Janouk Roekevisch, u vindt haar contactgegevens hier aan de rechterkant. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan contacten mijn collega's u gegarandeerd binnen twee werkdagen.

Graag tot snel!

Groeten,

Mike

Functioneel Beheerder bij Functioneel-beheerder.com