Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Tijdelijke opdracht: Functioneel Beheerder AFAS


Solliciteer op deze vacatire

Soort opdracht: Tijdelijk

Functieprofiel:

Als functioneel beheerder AFAS ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. 

Je bent de schakel tussen de business en de IT. Het is belangrijk dat jij jouw rol pakt in het team en de gebruikers goed kan ondersteunen. Je hebt het vermogen om gebruikersbehoeften snel te doorzien.  

Je kent het AFAS-pakket goed en kunt snel oplossingen vinden en wijzigingen in de applicatie doorvoeren. Je bewaakt de functionaliteiten en traint gebruikers in het gebruik van AFAS.

Je hebt ervaring met:

  • Inventarisatie en vertalen business behoefte naar functionele specificaties, regie voeren over het ontwerpen, bouwen en testen
  • Het implementeren van de wijzigingen (incl. aanpassen van documentatie en overdracht kennis aan gebruikersorganisatie)

Dit heb je nodig:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt proactief en actiegericht
  • Kennis van AFAS

Over ons, IV-experts.com

We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van de informatievoorziening.

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

ellen-thomassen

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.