Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Senior Functioneel Beheerder (regio Utrecht)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: Vast
Locatie: Regio Utrecht
Uren per week: 36

Functieprofiel:
Onze organisatie is de partner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid van mensen. In een sterk veranderende organisatie met focus op zelforganisatie en eigenaarschap, zijn wij op zoek naar een senior functioneel beheerder.

Het applicatie landschap van de organisatie bestaat uit o.a. applicaties met betrekking tot het (medisch) dossier van cliënten, ondersteunende applicaties voor professionals, financiële applicaties en CRM . Als senior functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van het kernsysteem en enkele maatwerk applicaties voor de organisatie. Tenslotte functioneer je als linking pin in het changeproces van bovengenoemde applicaties en externe leveranciers van de genoemde applicaties.

Als Senior medewerker functioneel beheer fungeer je als 2e en/of 3e lijns ondersteuner voor de genoemde applicaties. Je adviseert en ondersteunt interne gebruikers bij het gebruik. Als senior functioneel beheerder heb je een goed beeld van wat bij functioneel beheer hoort en hoe de samenwerking met de gebruikers goed vorm gegeven kan worden o.a. in het gebruikersoverleg.

Voor veelvoorkomende vragen en problemen analyseer je de verbanden en stelt de oplossingsrichting voor en specificeert deze zodat de leverancier hiermee aan de slag kan. Je houdt hierbij rekening met korte en lange termijn oplossingen en andere applicaties in het complexe applicatielandschap. Je coördineert grotere wijzigingen/releases in de applicaties, stelt een release-plan op en stuurt hierbij de leverancier aan. Je organiseert, faciliteert en voert testactiviteiten uit, samen met de andere functioneel beheerders.

Functie-eisen: Dit heb je nodig:
  • HBO werk- en denkniveau,
  • Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functies
  • Kennis en ervaring met testmethodieken
  • Kennis van Agile/Scrum is een pre
  • Affiniteit met bedrijfsgezondheidszorg is een pre
  • Affiniteit met privacy en security. Accuraat kunnen werken
  • Goede sociale, communicatieve vaardigheden
  • Stress bestendig, goed met deadlines kunnen werken en goed kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Over de werkgever:
De organisatie verzorgt landelijk bedrijfsgezondheidszorg in vele branches, en heeft een sterke regionale inbedding. De missie is om mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie in transitie, die gaat over kwaliteit van dienstverlening, klantgerichtheid, totale vernieuwing van e-/IT en ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om marktleider te worden in innovatieve bedrijfsgezondheidszorg. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Over ons, IV-Experts.com
We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening.

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen, Recruiter bij IV-experts.com

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.