Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Run Specialist III (Regio Amsterdam)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Locatie: Amsterdam
Uren per week: 40

Functieprofiel:
Als Run Specialist ben je verantwoordelijk voor een adequate, functionele en stabiele ICT omgeving voor de klant en medewerkers van de bank. Je voert integrale regie over het beheer van alle systemen die onder jouw hoede vallen. Dit doe je vanuit de volledige end-to-end gedachte met alle relevante stakeholders in de keten waarin jouw applicaties vallen. Je waarborgt de kwaliteit en continuïteit van je eigen IT business services door primair incidenten te voorkomen en secundair de incidenten zo snel en goed mogelijk op te lossen. Je bent mede verantwoordelijk voor participatie in de relevante IT veranderingen en voor de finale acceptatie van deze veranderingen op je IT systemen. Daarnaast communiceer je naar gebruikers van incident, problem en change processen inclusief contacten met vendoren en bewaken van RCA's (Root Cause Analysis), oplevering en SIP's (Service Improvement Plan)

Je versterkt een team met verschillende leeftijden, nationaliteiten en achtergronden. Je wordt ondersteund door Run Officers en werkt nauw samen met Run Specialisten I, I en Run Experts. De sfeer is zeer collegiaal en er is weinig hiërarchie: je manager vaart op jouw advies en we beginnen steeds meer Agile te werken. Als Run Specialist III heb je een dragende rol binnen het team. Voor de collega’s ben jij een coach, een bron van ervaring en een belangrijke vraagbaak.  Voor jouw manager ben jij een sparring partner en de specialist om meer complexe activiteiten aan over te dragen.

AM&S staat voor Application Maintenance & Services. We houden de IT-systemen van de organisatie in de lucht en zijn daarmee verantwoordelijk voor de continuïteit van de dagelijkse bankzaken. Zo zorgen we ervoor dat mobiel bankieren vlekkeloos draait. Of dat rapportages aan toezichthouders compleet, correct en op tijd worden aangeleverd. We voorkomen problemen of lossen ze snel op. Simpel gezegd: als iedereen kan werken, zijn wij geslaagd. Met miljoenen rimpelloze transacties per dag, bijna 100% beschikbaarheid van internetbankieren en de hoogste klanttevredenheidsscore voor onze mobiel bankieren app, lijkt dat goed te lukken. 

We zijn ook begonnen aan een grootscheepse verbouwing van ons IT-landschap. We werken toe naar een flexibele cloud-infrastructuur op basis van een Service Oriented Architecture met standaardcomponenten. Klanten mogen hier niets van merken, behalve de voordelen als het klaar is. De komende jaren zullen we dus alles op alles moeten zetten om onze standaarden te blijven halen.Belangrijk: we bedenken niet de producten van morgen, maar garanderen dat ze werken. Zo faciliteren we de digitalisering van de bank en daarmee van de BV Nederland als geheel. Ingrijpende veranderingen, terwijl de winkel voor al onze klanten open moet blijven: veilig, betrouwbaar en 24/7.

Dit heb je nodig:
Je bent een echte IT professional. Je bent gericht op het creëren van meerwaarde door een autoriteit te zijn binnen jouw aandachtsgebied, je staat voor wat je doet en durft onderscheidend  te zijn door over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken en verbindingen te leggen. Als IT professional ben je communicatief vaardig, creatief, ondernemend, empathisch en heb je het vermogen om samen te werken. Je stelt veel vragen en bent bereid barrières te doorbreken als iets beter kan. Je hebt een passie voor IT en een scherp oog voor klantbelang. Je snapt dat technologie en digitalisering uiteindelijk om mensen draait. Je bekijkt het IT-vak dus van buiten naar binnen. Je werkt veel met externen, daarom is het belangrijk dat je kennis goed weet over te dragen. Cultuur overstijgend communiceren is dan ook een van je sterke eigenschappen.

 • Je denkt en werkt op hbo-niveau;    
 • Je spreekt Nederlands en Engels;
 • Je hebt affiniteit met en kennis van IT zowel functioneel als technisch Kennis van mainframe, Java en/of Oracle zijn bijzonder gewenst;
 • Kennis en ervaring binnen Kredieten / Hypotheken is een pré evenals relevante WFT diploma's;
 • Je hebt ervaring met het coachen van directe collega’s zowel op gedragsvaardigheden als op (IT) inhoud. Je volgt IT, marktontwikkelingen, trends en concurrenten op de voet;
 • Je hebt kennis van en ervaring met beheer van systemen;
 • Je hebt ervaring met het oplossen en begeleiden van incidenten en het incidenten-proces;
 •  Je kunt zelfstandig taken oppakken ook als deze groter zijn of een langere doorlooptijd hebben;
 • Je bent analytisch waardoor je grondoorzaken en verbanden doorziet of weet te achterhalen;
 • Je bent oplossingsgericht en bent vasthoudend om resultaat te behalen;
 • Je bent in staat om anderen in beweging te krijgen en beheer relevant te maken voor alle stakeholders;
 • Diploma's ITIL, Bisl, ASL zijn een pre; 
 • Je hebt ervaring in een (internationale) multi-vendor (IT) outsourced omgeving, en werken met teams en individuen uit verschillende culturen en landen.

Dit bieden wij:

 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien;
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven;
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie;
 • Een goede pensioenregeling.

Over de organisatie
Deze organisatie zet hun kennis, kunde en ons netwerk in voor de klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. Ze willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Over ons, IV-Experts.com
We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening.

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen, Recruiter bij IV-experts.com

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.