Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Functioneel beheerder/Ketenregisseur (Regio Zoetermeer)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Locatie: Zoetermeer
Uren per week: 40

Functieprofiel:
De unit I&B bestaat uit circa 28 personen en houdt zich bezig met architectuur, informatiebeveiliging, projectmanagement, leveranciersmanagement, informatie- en servicemanagement. Als functioneel beheerder kom je in het team Informatiemanagement, bestaande uit de volgende competentiegebieden; functioneel beheerders, informatieanalisten, testcoördinatoren en ontwikkelaars.

Als functioneel beheerder/ketenregisseur ben je de spil in de gehele keten van onze klanten tot infrastructuur. Jij pakt de lead bij nieuwe wensen en verzoeken, en hebt hierbij een stevige rol in de afstemming met onze leveranciers. Jouw functie heeft vier aandachtsvelden: het voeren van de ketenregie, het verzorgen van het leveranciersmanagement, het verzorgen van de gebruikersondersteuning en het uitvoeren van het beveiligingsbeleid.

In jouw rol als ketenregisseur zorg je voor een optimale afstemming met de klant, zodat strategische doelen kunnen worden gehaald. Je verzorgt het inrichten van processen en het maken van afspraken met de spelers in de keten. Planmatig en gestructureerd geef je deze keyspelers inzicht. Je pakt proactief en verbindend jouw rol. Je verzorgt het wijzigingenbeheer, releasemanagement en voert testen uit. 
Voor het leveranciersmanagement voer je de regie op de servicelevel agreements met leveranciers die voor Pensioenfonds Horeca en Catering de doorontwikkeling verzorgen. Je hebt regelmatig afstemming met de leveranciers. Je verzorgt inzicht in de kosten en bewaakt de budgetten voor aanpassingen.

De gebruikersondersteuning vul je in door regelmatige afstemming met de gebruikers. Jij verzorgt dat zij optimaal met de applicaties kunnen werken en kent hun wensen. Je analyseert complexe vraagstukken en stelt na afstemming met de keyspelers verbeterplannen op. De procesbeschrijvingen worden door jou vastgelegd en bijgehouden.

Om de continuïteit, integriteit en vertrouwelijkheid van de informatievoorziening te waarborgen, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van informatiebeveiligingsbeleid. Hiervoor voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit zodat we ook blijven voldoen aan onze ISAE- en ISO-certificeringen.
Een uitdagende functie dus, waarmee jij een zichtbare en centrale rol invult. Je krijgt de kans om bij ons waarde toe te voegen aan onze klanten en processen. Wij bieden je de ruimte om te innoveren en verbeteringen aan te brengen in de processen en applicaties. Een functie die vraagt om creatieve oplossingen die niet per se standaard zijn.

Dit heb je nodig:

 • Je hebt een opleiding op hbo-niveau.
 • Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring in functioneel beheer en leveranciersmanagement
 • Je hebt ervaring met portalen en online dienstverlening.
 • Je houdt trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en informatiebeveiliging in de gaten.

Dit bieden wij:

 • Passend salaris en reiskostenvergoeding;
 • Ontwikkelingsgerichte cultuur;
 • Persoonlijk budget van 4% bovenop je salaris voor extra arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden;
 • Goed bereikbaar kantoor met voldoende parkeergelegenheid;
 • Actieve personeelsvereniging;
 • Elke week vers fruit, bootcamp & yoga;
 • Maandelijks stoelmassages;
 • Open werkplekken met een agile manier van werken.

Over de organisatie
Met ruim 140 collega’s verzorgt deze organisatie pensioenen voor bijna 1,2 miljoen deelnemers. Ze zijn een van de meest innovatieve en vooruitstrevende pensioenfondsen van Nederland. Ze streven er iedere dag naar om onze klanten zo goed, goedkoop en gastvrij mogelijk te bedienen met een focus op digitale dienstverlening. De afdeling Informatie & Beheer speelt hierbij een belangrijke rol. Een verantwoordelijke taak dus! Ben jij degene die deze organisatie komt helpen bij het nog beter neerzetten van ketenregie? 
 
Over ons, IV-Experts.com
We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening.
 
Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature en past dit helemaal bij jou? Neem dan contact op met Ellen Thomassen of solliciteer direct.

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen, Recruiter bij IV-experts.com

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.