Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Functioneel beheerder (Utrecht)


Solliciteer op deze vacatire

Locatie: Utrecht

Contract: Permanent contract

Over de opdrachtgever:

Voor een jonge en vlotte organisatie zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder met enkele jaren ervaring.

Je snapt de termen en begint beter door te krijgen hoe alles met elkaar samenhangt. Jij weet steeds beter hoe je de wensen van gebruikers vertaald naar ICT oplossingen. Luisteren, samenvatten en doorvragen zit in jouw DNA. Altijd service- en oplossingsgericht. Bovendien ben jij nog altijd leergierig en je wilt je verder ontwikkelen tot je een allrounder bent geworden als functioneel beheerder.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan bij een jong en dynamisch team, die aan de vooravond staat van een professionaliseringsslag, dan is deze vacature wat voor jou!

Omschrijving:

Als functioneel beheerder ben jij de spil tussen ICT en de business. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het verzorgen van handleidingen, adviseren van de gebruikersorganisatie, opstellen van functionele specificaties, in beheer nemen van applicaties en het waarborgen van de continuïteit van onze systemen. Kortom, het is jouw taak ervoor te zorgen dat de aanwezige applicaties functioneren en op juiste wijze worden gebruikt. Dagelijks heb je contact met leveranciers over lopende en nieuwe implementaties en in het geval van incidenten. Naast passie voor functioneel beheer is kennis van technisch beheer zeker een pré.

Functie-eisen:

Jij gaat voor goede service. Je neemt initiatief en met een flexibele houding ga je op zoek naar oplossingen. Oplossingen die passen bij de wensen van de gebruikers. De huidige wensen, maar ook de wensen voor de toekomst. Naast jouw focus op de interne gebruiker houd jij met name ook de externe stakeholders scherp in de gaten. Jij zoekt en vindt altijd mogelijkheden voor samenwerking. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime kennis en ervaring met het vak Functioneel Beheer (bv. BISL)
  • Kennis van IT processen en methodieken (bv. ITIL)
  • Kennis en ervaring met de Agile werkwijze is een pré
  • Servicegericht en actieve werkhouding
  • Leergierig, initiatiefrijk en een proactieve werkhouding

 Arbeidsvoorwaarden:

Uitdagend werk waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen! Bij ons is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wordt eigen initiatief en creativiteit altijd gewaardeerd. Daarnaast kun jij bij ons rekenen op:

  • Een goed salaris, maximaal rond de €3900,- 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling goede studiefaciliteiten
  • een vitaliteitsbudget

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Janouk Roekevscih, Functioneel-Beheerder.com

Janouk Roekevisch

Bel 06-11223878 of e-mail naar j.roekevisch@iv-experts.com.