Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Functioneel beheerder (regio Amsterdam)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Locatie: Amsterdam
Uren per week: 24-32

Functieprofiel:
Voor deze functie zoekt de organisatie een inspirerende en betrokken functioneel beheerder die samen met de professionals, onze kernsystemen naar een hoger plan tilt.

Je komt te werken bij de sectie I&A, die mede bestaat uit het hoofd I&A/informatiemanager, de ICT - beheerder, de functioneel beheerder CRM, een technisch applicatiebeheerder en een IT projectleider. Het applicatielandschap van de organisatie bestaat naast de website o.a. uit applicaties voor relaties en aanvragen (CRM Dynamics), de jaarlijkse collecte, financiën en HRM. Je bent bereid om je ook in deze applicaties te verdiepen, zodat je als sparringpartner kan fungeren voor de functioneel beheerder CRM.

Dit heb je nodig:

  • Relevante afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld afstudeerrichting Informatiemanagement;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als functioneel beheerder bij middelgrote of grote organisaties;
  • Kennis en ervaring met beheerstandaarden en methodieken zoals ITIL V3, BiSL, ASL2, PRINCE2, TMap en informatiebeveiliging;
  • Gedegen inhoudelijke functionele en technische website kennis;
  • Kennis en ervaring met verschillende content management systemen en bij voorkeur met Wordpress;
  • Kennis en ervaring met verschillende SharePoint oplossingen, zoals het opzetten van teamsites;
  • Kennis en ervaring met social media campagnes en SEO & SEA vindbaarheid;
  • Ervaring met het aansturen van leveranciers;
  • Communicatieve, adviserende en klantgerichte vaardigheden.
 

Dit bieden wij:
De organisatie biedt een functie waarin je kunt bouwen aan de organisatie. Een veelzijdige sleutelrol in een not for profit omgeving waarbij je veel invloed hebt om vernieuwingen door te voeren. Werken bij een organisatie die volop in beweging is, zowel door de nieuwe positionering en de verbrede doelstelling van het fonds, alsmede door de veranderingen in de interne bedrijfsvoering.
De aanstelling is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is op een passend niveau en de organisatie kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze bieden verder volop mogelijkheden voor de inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Over de organisatie:
De organisatie ondersteunt jaarlijks ruim 3500 initiatieven in de cultuur, natuur en wetenschap met een totaal budget van circa 36 miljoen euro. Dat kan niet zonder een professionele ICT - organisatie. Wil jij ons ondersteunen bij het verder opbouwen daarvan? Je doet dat samen met professionals die met hart en ziel hun werk doen, in een informele organisatie met korte lijnen. 
De organisatie is  een onafhankelijk particulier fonds en één van de grootste fondsenwervende cultuurfondsen in Nederland. Het fonds verleent financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het fonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie. Het werk van het fonds wordt mogelijk gemaakt door inkomsten uit fondsenwerving (schenkingen, nalatenschappen en de Anjeractie). Aanvragen voor financiële ondersteuning worden behandeld door 12 provinciale afdelingen (30 medewerkers) en een landelijk bureau in Amsterdam (38 medewerkers).
 
Over ons, IV-Experts.com
We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature en past dit helemaal bij jou? Neem dan contact op met Ellen Thomassen of solliciteer direct.

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen, Recruiter bij IV-experts.com

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.