Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Functioneel beheerder (omgeving Alkmaar)


Solliciteer op deze vacatire

Locatie: Omgeving Alkmaar

Contract: Permanent contract

Over de opdrachtgever: 

Voor een organisatie in omgeving Alkmaar zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder. Het liefst heb jij kennis van Cura,  maar ben jij nog niet bekend met dit pakket, geen enkel probleem! 

Ben jij een zelfstandige ICT professional, met als specialisatie het doorontwikkelen van bedrijfsondersteunende applicaties? Die huidige en toekomstige informatiebehoeften weet te vertalen naar nieuwe functionaliteiten en toepassingen? En doe je dat met passie en visie? Dan zoekt onze opdrachtgever jou!

Omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor functionele analyse en advies, een goed werkende beheerorganisatie, projecten en leveranciersmanagement.

Zo signaleer en analyseer je informatiebehoeften vanuit de bedrijfsprocessen en vertaal je deze naar nieuwe functionaliteiten en nieuwe toepassingen. Daarbij werk je nauw samen met ICT collega’s, gebruikers en externe partijen om tot succesvolle implementatie te komen. Ook denk je mee over ICT brede vraagstukken en het doorontwikkelen van het ICT beleid.

Op het gebied van beheer zie je toe op de afstemming tussen de beheerorganisatie en de gebruikers van applicaties. Je optimaliseert de informatievoorziening en bent verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste rapportagetools. Samen met ICT design en leveranciers denk je onder andere na over de daarvoor benodigde interfaces.

Veel werkzaamheden zullen in projectverband plaatsvinden. Daarin neem je onder andere deel als productspecialist vanuit ICT en zorg je voor goede afstemming en communicatie. Je stelt projectplannen op en ziet toe op oplevering van ICT projecten met van tevoren vastgestelde en geplande mijlpalen, budgetten en resultaten.

Op het gebied van leveranciersmanagement onderzoek je pro actief marktontwikkelingen op software gebied en vertaal je deze naar mogelijke toepassingen binnen de organisatie. Je bent vanuit ICT, samen met de interne klant en de afdeling Inkoop de spil bij inkooptrajecten (van PvE opstellen tot de uiteindelijke selectie) op applicatiegebied.

Functie-eisen:

 • Een enthousiaste ICT specialist met een HBO opleiding richting bedrijfsinformatica
 • Je hebt kennis van Agile/Scrum/DevOps
 • Kennis van zorgprocessen en van Unit4 Cura zijn een pré
 • Je zet de klant centraal en neemt initiatief
 • Je hebt ervaring met het maken van requirements, coördineren van testen, geven van training en maken van documentatie.
 • Je bent analytisch en hebt probleemoplossend vermogen 

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende functie binnen een ambitieuze zorgorganisatie
 • Uren kunnen in overleg vastgesteld worden
 • Een salaris, afhankelijk van maximaal € 3.444,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling 

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen, Recruiter bij IV-experts.com

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.