Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Functioneel Beheerder Financieel (regio Alkmaar)


vacature-consultant-functioneel-beheer

Soort opdracht: Vast

Functieprofiel: 

Als functioneel beheerder ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. 

Je bent de schakel tussen de business en de IT. Het is belangrijk dat jij jouw rol pakt in het team en de gebruikers goed kan ondersteunen. Je hebt het vermogen om gebruikersbehoeften snel te doorzien.  

Je kent financiële processen goed en kunt snel oplossingen vinden en wijzigingen in de applicatie doorvoeren. Je bewaakt de functionaliteiten en traint gebruikers in het gebruik van applicaties. In deze functie schakel je een op een met de financial controller. Jullie sparren samen over de financiële processen. 

Je hebt ervaring met:

  • Inventarisatie en vertalen business behoefte naar functionele specificaties, regie voeren over het ontwerpen, bouwen en testen
  • Het implementeren van de wijzigingen (incl. aanpassen van documentatie en overdracht kennis aan gebruikersorganisatie).
  • Financiële processen 

Dit heb je nodig:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt proactief en actiegericht
  • Kennis van financiële processen
  • Kennis van AFAS (geen vereiste)

Over de opdrachtgever

Met zo’n 900 collega’s werkt deze organisatie in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.De activiteiten binnen de organisatie lijken heel divers, maar iedereen werkt aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst. Van particulieren tot bedrijven, van mkb’er tot industrie.

Over ons, IV-experts.com

We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van de informatievoorziening.

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

ellen-thomassen

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.