Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement


Functioneel Beheerder / Projectleider (Lisse)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Locatie: Lisse
Uren per week: 36

Functieprofiel:

Ben jij gedreven, overtuigend, communicatief vaardig? Ben jij het beste op je plek in een organisatie waar je coördinerend maar ook operationeel aan de slag kan? Dan is deze functie helemaal voor jou weggelegd.

Je bent de schakel tussen de business en IT.  Je vertaalt de automatiseringswensen uit de organisatie naar veranderingen in de bedrijfsvoering. Je inventariseert en specificeert samen met de proceseigenaren de gewenste en noodzakelijke aanpassingen van de informatiesystemen en begeleidt de implementatie van functionele wijzigingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het gegevensbeheer, het functionaliteiten beheer en het transactie- en wijzigingen beheer van de informatiesystemen. Je biedt ondersteuning aan de kerngebruikers en stuurt deze aan.

Ook ben je verantwoordelijk voor het ICT-projectmanagement. Je adviseert het MT over de programma’s en eisen van ICT-projecten en stelt deze programma’s en eisen ook op. Je speelt ook een belangrijk rol bij het opstellen van het ICT-beleidsplan en geeft sturing aan de uitvoering hiervan.

Dit heb je nodig:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Ruime kennis en ervaring met het vak functioneel beheer
  • Ervaring met coördineren van functioneel beheer en projectmanagement
  • Je hebt een goede gespreks- en onderhandelingspartner (zowel intern als extern)
  • Vermogen om processen snel te analyseren en doorgronden

Dit bieden wij:

  • Vrijheid in een prettige en informele werkomgeving
  • Mogelijkheid tot doorgroeien en ontwikkelen (ruimte voor opleidingen en trainingen)
  • Salaris: maximaal € 4700

Over de werkgever:

Je gaat aan de slag in een woningcorporatie. Alles draait om het woon- en leefgenot van de klant. Daarnaast wil de organisatie een maatschappelijke partner zijn en een financieel gezonde organisatie blijven waarbij de kwaliteit van de dienstverlening goed bekend staat. De organisatie zet zich in voor goede en betaalbare woningen in prettige buurten.

Over ons, IV-Experts.com:

We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature en past dit helemaal bij jou? Neem dan contact op met Ellen Thomassen of solliciteer direct:

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

Ellen-Thomassen_recruiter

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.