Vacatures functioneel beheer en informatiemanagement

Applicatiebeheerder (regio Rotterdam)
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Locatie: 
regio Rotterdam
Uren per week: 
36

Lees meer...
Applicatiebeheerder (regio Den Haag)
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Locatie: Den Haag
Uren per week: 36

Profiel

Lees meer...
Functioneel Beheerder (regio Dordrecht)
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract:  Jaarcontract met uitzicht op vast
Locatie: Regio Dordrecht
Uren per week: 32-36

Lees meer...
Functioneel beheerder (Regio Ede/Apeldoorn)
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: Detavast
Locatie: Ede /  Amersfoort
Uren per week: 40

Profiel:

Ben jij als functioneel beheerder de spin in web en de bouw jij de brug tussen de business en de IT-organisatie? Dan past deze rol wellicht bij jou!

Je hebt niet alleen leverende rol maar heb daarnaast adviseer je ook en stel je soms keuzes ter discussie om uiteindelijk tot een goede functionele oplossing te komen. Deze oplossingen vertaal je naar IT-oplossingen die snel kunnen worden geïmplementeerd. Daarbij ben je ook de schakel tussen de interne organisatie en de leverancier.  Je bent toe aan een 1e of 2e stap in je carrière, hebt ambitie en vindt het een uitdaging mee te werken aan de transformatie van deze organsisatie naar een omnichannel retailer. 

Lees meer...
Applicatiebeheerder (regio Terneuzen)
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: Vast
Locatie: Omgeving Terneuzen
Uren per week: 36

Profiel
Je komt onder aansturing van de afdeling Solutions welke in geheel Nederland en België opereert als schakel tussen Business en IT. Samen met directe collega's zorg je er voor dat de diverse applicaties en systemen die binnen de organisatie worden gebruikt en goed blijven werken zodat de business haar werkzaamheden zonder problemen kan uitvoeren. Als applicatiebeheerder plan je zelfstandig  je werkzaamheden, ben je proactief en help je andere collega's en afdelingen. Je hebt regelmatig contact met andere teams  (o.a. systeembeheer) over de applicatie-eisen voor het netwerk. Je zorgt je voor het beheer van documentatie (o.a. procedures en handleidingen) en draai je mee in projecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de realisatie, de invoering, het beheer en het onderhoud van het hele computersysteem en hou je functioneel toezicht op het netwerk.  Daarnaast ben de medeverantwoordelijk voor de naleving van het kwaliteitssysteem. 

Lees meer...
Functioneel beheerder (Regio Amersfoort)
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: Vast/Detavast
Locatie: Amersfoort
Uren per week: 36

Profiel
Heb jij echt oog voor de professional? Ben jij een bruggenbouwer tussen business en IT?
Voor een van onze opdrachtgevers in de zorg zijn wij op zoek naar functioneel beheerder.
 
In deze functie ga je aan de slag bij een zorginstelling. Jij helpt de zorg professionals, zodat zij hun werk goed kunnen doen en hoge kwaliteit van zorg kunnen leveren en bieden voor de cliënt. Dat is waar het bij deze organisatie om draait. Jouw inzet doet er toe en voegt ook echt wat toe! Jij bent de schakel tussen de gebruikers en IT en brengt de juiste mensen samen.  Je kunt jouw energie kwijt in het optimaal aan laten sluiten van de informatiesystemen op de organisatieprocessen, want jij doorziet de informatiebehoefte van gebruikers. Continu verbeteren zit in jouw bloed. Verder ben je een echte vakfanaat en op de hoogte van mogelijkheden binnen systemen en IT marktontwikkelingen.

De organisatie is op zoek naar meerdere collega's die ervaring hebben met applicaties en systemen zoals: Electronisch Cliëntdossier (Caress van PinkRoccade), Topdesk, Office 365 en Sharepoint Online. 

Lees meer...
Consultant Functioneel beheer
Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: vast
Uren per week: 40

Wij zijn voor onze interne organisatie op zoek naar mensen met passie voor het vakgebied functioneel beheer.

Wil jij meebouwen aan de ontwikkeling van het vak functioneel beheer? Ben je gedreven, heb je passie voor het vak en hou je wel van een uitdaging? 
Dan pas jij prima in het team van IV-experts.com!

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met kennis en kunde die ons kunnen versterken in de consultancy bij verschillende opdrachtgevers.

Onze ambitie is “elke organisatie haar Informatievoorziening op orde”. Jij durft samen met ons voorop te lopen in het vakgebied, Je bent niet bang om (on)gevraagd advies te geven en brengt een flinke dosis creativiteit en enthousiasme mee.

Lees meer...

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

_MG_5488

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.