Wat kost úw Functioneel Beheer eigenlijk?

outsourcing-functioneel-beheer.jpgHeeft u een goed overzicht van de kosten van uw functioneel beheer? En weet u ook precies wat functioneel beheer oplevert? Wij kunnen een deel of alle functioneel beheer activiteiten van u overnemen. Waarom is dat interessant voor u? Dat is heel simpel! Wij kunnen het:

  • Goedkoper (minimaal 10% tot wel 40%, gegarandeerd)
  • Efficiënter
  • Effectiever
  • Met meer continuïteit en kwaliteit

We zouden graag samen met u een zuivere én vrijblijvende business case opstellen om inzicht te geven in de huidige kosten en opbrengsten van uw functioneel beheer.

Hoe werkt het?

Functioneel-Beheerder.com neemt uw functioneel beheer activiteiten volledig of gedeeltelijk over. Dit kan op de volgende (deel)gebieden:

Of functioneel beheer gericht op een (cloud-)applicatie:

De regie op de informatievoorziening blijft uiteraard volledig in handen van uw organisatie. Medewerkers op tactisch en strategisch niveau (bijv. informatiemanagers, adviseurs en de CIO) blijven hun rol houden en vormen voor de functioneel beheerders het eerste aanspreekpunt.

Meer weten over outsourcen / uitbesteden van functioneel beheer?

Wilt u meer weten over het outsourcen / uitbesteden van functioneel beheer? Of zou u graag samen met ons een businesscase willen opstellen? Laat uw gegevens dan achter middels onderstaand formulier.