IV-Experts.com biedt een oplossing voor iedereen die een flexibele afname voor ondersteuning wenst. Met onze Strippenkaart kunt u vooraf inkopen en deze uren opnemen op basis van uw behoeften. De Strippenkaart geldt voor zowel telefonisch als on-site consult. Hiermee wordt een hoge mate van flexibiliteit aangeboden, en ‘maatwerk’ qua ondersteuning.

Hoe werkt het?

Een Strippenkaart geeft u het recht om telefonisch en on-site consult te krijgen. Tegen elk on-site bezoek of telefonisch consult worden één of meerdere strippen afgenomen.

  • Eén strip staat voor één uur consult.
  • Voor telefonisch consult is een halve strip de minimale afname.
  • Voor on-site consult is 2 strippen de minimale afname, plus een halve strip voorrijkosten binnen een straal van 75 km van Arnhem en 1 strip boven 75 km van Arnhem.

Reactietijd

We streven ernaar om de gevraagde inzet zoveel mogelijk op de tijden die u aangeeft te realiseren. Het kan echter voorkomen dat een afspraak, vanwege een efficiënte inzet van onze consultants en/of reeds bestaande afspraken, niet altijd op korte termijn kan worden gemaakt. Uiteraard doen wij ons best om dergelijke situaties te minimaliseren en vindt er altijd overleg met u plaats.

Kosten

IV-Experts.com biedt de volgende opties m.b.t. een Strippenkaart:

’10 Strippenkaart’:  € 1.100,- exclusief 21% BTW
’20 Strippenkaart’: € 2.090,- exclusief 21% BTW (5% korting)
’30 Strippenkaart’: € 3.052,- exclusief 21% BTW (7,5% korting)
’50 Strippenkaart’: € 4.950,- exclusief 21% BTW (10% korting)

Tweemaal per kalenderjaar ontvangt u een uitwerking van de verbruikte strippen. Indien een Strippenkaart opraakt wordt u hiervan op de hoogte gesteld zodat er tijdig nieuwe strippen kunnen worden aangeschaft. De geldigheidsduur van een strippenkaart bedraagt één jaar. Verlenging door IV-Experts.com zal alleen gebeuren indien dit expliciet met u is overeengekomen.

Interesse?

Heeft u behoefte aan een meer structurele en hands-on (tijdelijke) ondersteuning? Kijkt u dan bij onze dienst Ondersteuning bij Professionalisering.

Meer informatie over Ondersteuning bij Professionalisering

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze Strippenkaart? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zullen u binnen twee werkdagen benaderen.