Software voor functioneel beheer en informatiemanagement

Supportbook


Succesvolle software is meer dan alleen techniek. Het moet mensen verbinden en in beweging zetten. Het moet eenvoudig zijn en leiden tot een efficiënter en effectiever proces. Supportbook is een krachtig hulpmiddel voor het toetsen, testen en accepteren van al jouw wijzigingen in projecten, software en infrastructuur.

Lees meer...

ExpertDesk


ExpertDesk® is geschikt voor elke functioneel beheerder. Houdt je jezelf als functioneel beheerder bezig met het beheren van de informatievoorziening in jouw organisatie? Ben jij de schakel tussen de gebruikersorganisatie een de IT-leveranciers? Ervaar dan de flexibiliteit van ExpertDesk®. Met ExpertDesk® is het opzetten van functioneel beheerprocessen eenvoudig te regelen. Dit kun je doen op basis van het BiSL model of een eigen gedefinieerd proces. Welk model je ook hanteert, de functioneel beheer processen kunnen met ExpertDesk® worden vastgelegd en bij eventuele veranderede eisen eenvoudig worden aangepast.

Lees meer...

Saar (Infozorg)


Door in Saar informatie over processen en bijbehorende activiteiten op te slaan en er instructies aan te verbinden, is het mogelijk in kaart te brengen wat de relaties zijn tussen processen, (beheerde) gegevens en applicaties. Zo kun je enerzijds de gebruiker ondersteunen bij het uitvoeren van activiteiten (weten wie wat doet en welke instructies daarbij horen), anderzijds is Saar de tool waarmee een functioneel beheerder, procesbeheerder, informatiemanager zijn taken uitvoert.

Lees meer...

Planon


De Planon Integrated Services Managementoplossing ondersteunt jou bij het bereiken van operational excellence in de levering van mensgerichte en werkplekgeoriënteerde dienstverlening.

Lees meer...

TopDesk


TOPdesk geeft de juiste informatie over jouw dienstenniveau (SLA's) en stelt jou in staat de kwaliteit van uw dienstverlening te verhogen.

Lees meer...

ServiceNow


ServiceNow levert een IT Service Automation-portfolio dat verschillende systemen consolideert en automatiseert. ServiceNow is niet alleen een centraal platform voor ITSM, maar kan ook eenvoudig worden uitgebreid voor de automatisering van andere bedrijfsprocessen.

Lees meer...

Nieuwe toevoegingen in jouw mailbox?

Levert u software voor ons vakgebied? Laat het ons weten!