Pizzasessie en presentaties functioneel beheer en informatiemanagement

Op reguliere basis organiseert Functioneel-beheerder.com pizzasessies en presentaties. De pizzasessies zijn bedoeld voor Functioneel Beheerders, teamleiders, managers en professionals uit aanpalende domeinen en vakgebieden die graag eens met collega's uit het vakgebied van gedachten willen wisselen. Het gaat hierbij om het versterken van elkaars kennis, het delen van ervaringen en het verder uitdiepen van het vakgebied. Het is ook mogelijk een dergelijke pizzasessie intern te organiseren.

De presentaties, lezingen en gastcolleges worden door het hele land gegeven voor diverse toehoorders en met verschillende onderwerpen.

Uw eigen pizzasessie Functioneel Beheer?

Is er binnen uw organisatie (te) weinig begrip voor de werkzaamheden en positie van de functioneel beheerder? Of Is het management (nog) niet doordrongen van de meerwaarde van functioneel beheer voor uw organisatie? Dan is het organiseren van een interne pizzasessie zeer nuttig en verhelderend. Uitgebreid sparren met functioneel beheerders, managers, eindgebruikers en/of ICT-leveranciers in een door een externe partij georganiseerde en geleide bijeenkomst kan heel veel opleveren voor alle stakeholders. We merken met name dat er veel meer draagvlak en acceptatie ontstaat bij de functioneel beheerders en de betrokken stakeholders voor de eventuele veranderingen die besproken worden. En dat is niet minder dan cruciaal voor een echt succesvolle professionaliseringsslag in functioneel beheer.

Lees hier hoe het Ontwikkelingsbedrijf van de Gemeente Amsterdam de professionalisering van functioneel beheer middels interne pizzasessie heeft ervaren.

Programma Pizzasessie

Het reguliere programma van een Pizzasessie ziet er als volgt uit:

  • 16:00 uur Ontvangst
  • 16:30 uur Opening
  • 16:35 uur Voorstelrondje
  • 17:00 uur Lezing
  • 18:00 uur Pizza!
  • 18:45 uur tot 20:30 uur Forumdiscussie

Het voordeel van deze opzet is dat iedereen de kans krijgt zijn of haar vragen te stellen en eigen ervaringen en visies kan inbrengen. Tijdens zo'n pizzasessie blijkt vaak dat men elkaar veel zinvolle tips kan geven en hiermee kan helpen functioneel beheer verder te professionaliseren.

Presentaties

Wij van Functioneel-Beheerder.com vinden het belangrijk dat de vakgebieden functioneel beheer en informatiemanagement de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat is dan ook de reden dat onze directeur Martijn Buurman beschikbaar is voor het geven van lezingen, presentaties en gastcolleges. Martijn is zeer ervaren in het vakgebied, heeft diverse veelgelezen artikelen op zijn naam staan en organiseert en begeleidt onze Pizzasessies Functioneel Beheer. Hij kan diverse onderwerpen binnen functioneel beheer en informatiemanagement op een enthousiaste en passievolle manier (letterlijk) over de bühne brengen. Hij gaat graag met u in gesprek over het onderwerp en de doelstellingen van een dergelijke lezing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze pizzasessie en presentaties? Vul dan onderstaand formulier in en we benaderen u binnen twee werkdagen.

Kostenloze presentatie?

Functioneel-Beheerder.com biedt iedere organisatie een kostenloze presentatie van één uur over functioneel beheer en informatiemanagement op uw locatie. Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Klik dan op onderstaande knop en laat uw gegevens achter.

Ik wil een gratis presentatie

Eerdere pizzasessies

We hebben al enkele tientallen pizzasessie georganiseerd met diverse onderwerpen. Denk hierbij aan:

  • TBV van Functioneel Beheer, oftwel: wanneer doe je het goed? (lezing door Jan van Bon)
  • Kwaliteit van Functioneel Beheer (lezing door WIlbert Teunissen)
  • Functioneel beheer en sourcing: regie in de keten (lezing door Wilko Lamain)

Heeft u een suggestie voor een onderwerp voor een Pizzasessie Functioneel Beheer? Laat het ons weten!

Insturen suggestie pizzasessie