Delen van onze kennis en passie

functioneel-beheer-lezing-presentatie-small.jpg

Lezingen en presentaties

Wij van Functioneel-Beheerder.com vinden het belangrijk dat de vakgebieden functioneel beheer en informatiemanagement de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat is dan ook de reden dat onze CIO Martijn Buurman beschikbaar is voor het geven van lezingen, presentaties, gastcolleges en congressen. Martijn is zeer ervaren in het vakgebied, heeft diverse veelbekeken artikelen en video's op zijn naam staan en organiseert en begeleidt onze Pizzasessie's Functioneel Beheer. Hij kan diverse onderwerpen en trends binnen functioneel beheer en informatiemanagement op een enthousiaste en passievolle manier (letterlijk) over de bühne brengen. Hij gaat graag met jou in gesprek over het onderwerp en de doelstellingen van een dergelijke lezing.

Pizzasessie's

De Pizzasessie's zijn bedoeld voor Functioneel Beheerders, teamleiders, managers en professionals uit aanpalende domeinen en vakgebieden die graag eens met collega's uit het vakgebied van gedachten willen wisselen. Het gaat hierbij om het versterken van elkaars kennis, het delen van ervaringen en het verder uitdiepen van het vakgebied. Deze zijn relatief kleinschalig en kunnen indien gewenst bij jou op locatie worden georganiseerd op basis van een met jou overeen te komen thema.

Pizzasessie XL

Jaarlijks organiseert IV-Experts.com een ‘Pizzasessie XL’: Dé kennissessie voor functioneel beheerders en informatiemanagers. Met een interactief ochtendprogramma, diverse sprekers in de middag en uiteraard live gebakken pizza's aan het eind. 

Meer informatie over de aankomende Pizzasessie XL

Meer weten?

Wil je meer weten over onze pizzasessie's en presentaties? Vul dan onderstaand formulier in en we benaderen je binnen twee werkdagen.