Help, waar moet ik beginnen?

opleidingen.jpgEr zijn veel verschillende methodieken en frameworks op de markt waarvoor opleiders en trainers diverse cursussen en workshops geven die interessant kunnen zijn voor functioneel beheerders (zowel uitvoerend als leidinggevend). Denk daarbij aan:

Wij hebben een goed zicht op vrijwel alle aanbieders en de door hen geleverde opleidingen. Wij leveren zelf geen standaard opleidingen, maar wij kunnen u wel de richting wijzen in het woud van de diverse mogelijkheden. Klik op de onderstaande knop voor toegang tot een uitgebreid overzicht met diverse opleidingen vanuit diverse aanbieders.

Klik hier voor toegang tot onze volledige lijst met opleidingen

Deze lijst is zeker niet uitputtend en het is altijd verstandig na te gaan of de informatie op deze pagina's nog actueel is.

Op zoek naar opleidingen/trainingen op het gebied van informatiemanagement? Klik dan op onderstaande button.

Klik hier voor de lijst met opleidingen voor informatiemanagers


Ondersteuning bij de keuze?

Wilt u hulp bij het uitzoeken van de beste opleiding voor uw functioneel beheerders? Neem dan contact op met Martijn Buurman, u vindt zijn contactgegevens aan de rechterkant. U kunt ook uw gegevens achterlaten middels onderstaand formulier. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.