Opleidingen functioneel beheer en informatiemanagement

BiSL® Next voor functioneel beheerders


BiSLSmart presenteert als eerste een training, waarin we de nieuwe inzichten van BiSL Next verbinden met de dagelijkse praktijk. We leggen de verbanden tussen de bekende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden uit BiSL en de drivers, perspectives en domains in BiSL Next.

Programma

BiSL-Next.jpg

In de tweedaagse training behandelen we het gehele model waarbij we ingaan op de drivers: Need, Value, Mission en Capability; de domains: Governance, Strategy, Improvement en Operation en de perspectives: Business, Data, Service en Technology. We gaan dieper in op de domeinen Improvement en Operation en behandelen daarvan ook de activiteiten en producten. Als laatste gaan we ook in op de aansluiting van BiSL® Next met agile/scrum en DevOps. Het programma is interactief van opzet. Gedurende de twee dagen zijn er diverse groepsopdrachten

Doelgroep

Deze training is gericht op professionals werkzaam in het vakgebied, zoals functioneel beheerders, informatiemanagers en consultants. Daarnaast is de training ook interessant voor professionals die een belangrijke rol hebben in het beheer en de ontwikkeling van IT vanuit businessperspectief zoals key users, product owners en projectmanagers. Kennis van het ‘oude’ model is niet nodig.

Resultaat

Aan het eind van de training heeft BiSL Next geen geheimen meer voor je. Bovendien heb je handvatten om BiSL Next in je eigen praktijk toe te passen en om zowel je organisatie als je dagelijks werk op een hoger plan te brengen.

Materiaal

Het materiaal bestaat uit het boek “BiSL® Next - A Framework for Business Information Management” en een trainingsmap met alle presentatiematerialen en opdrachten. Standaard leveren we dit materiaal in elektronische vorm. Desgewenst kunnen we het ook -tegen een meerprijs van twintig euro- in fysieke vorm leveren.

Data, investering en inschrijven

De data voor de trainingen in het einde van 2019:


  • 12-13 december in Amersfoort

Deze training kost € 845, - , inclusief alle genoemde cursusmaterialen en catering op alle cursusdagen en exclusief BTW.

Inschrijven kan middels onderstaande knop:

Klik hier om je in te schrijven

Onderwerpen: model, bisl, bisl next

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populairste items