Opleidingen functioneel beheer en informatiemanagement

Maatwerk training en opleiding


Met alleen een BiSL-certificaat ben je nog geen functioneel beheerder. Dat is dan ook de reden dat we complete opleidingstrajecten op maat samenstellen in opdracht van onze klanten. In deze opleidingen worden die aspecten opgenomen die voor jouw organisatie van toepassing zijn. Hiermee verspil je geen tijd en geld aan opleidingen die niet bijdragen aan de vorming van de functioneel beheer professionals binnen jouw organisatie.

Inhoud opleidingen

Onze trajecten zijn volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en kunnen diverse vraagstukken behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hoe pas ik BiSL in de praktijk toe in onze organisatie?
  • Wat zijn goede requirements en hoe schrijf ik die?
  • Hoe schrijf ik een testplan voor een gebruikersacceptatietest?
  • Hoe communiceer ik met onze eindgebruikers, managers en IT-ers?
  • Wat doe ik wel als functioneel beheerder en wat niet?

Functioneel-Beheerder.com komt graag met jou in contact om na te gaan hoe het opleidingstraject voor jouw functioneel beheerders optimaal kan worden samengesteld. Daarnaast beschikken wij over een eigen cursuslocatie met lunch- en parkeermogelijkheid en een wijd vertakt netwerk van (freelance) docenten waardoor elk aspect door de beste professional kan worden behandeld. We bieden ook standaard opleidingen, denk hierbij aan BiSL, Testen (TMap) en Projectmanagement Foundation.

Onderwerpen: taken, activiteiten, competenties

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populairste items