Opleidingen functioneel beheer en informatiemanagement

Introductie Functioneel Beheer


Krijg inzicht in het ‘speelveld’ van (het beheer van) de informatievoorziening!

Co-branding logoTijdens deze tweedaagse Introductie Functioneel Beheer opleiding van Gladwell Academy en IV-experts.com krijg je de kennis die nodig is om je te helpen bij het invullen van jouw rol als ‘starter’ in dit vakgebied.

Een passende en actuele informatievoorziening is voor elke organisatie van levensbelang. Daarmee is ook een professionele invulling van het Informatiemanagement en het Functioneel Beheer onmisbaar. Toch zien we vaak dat deze in de praktijk nogal te wensen overlaten. Deze opleiding geeft je de bouwstenen om zelf de bovenliggende structuur en de dagelijkse invulling aan te brengen in het Informatiemanagement en het Functioneel Beheer van jouw organisatie.

Tijdens deze interactieve opleiding is er veel aandacht voor afwisseling tussen theorie en praktijk. De volgende onderwerpen  komen o.a. aan bod:

  • Beheer in het algemeen en van de Informatievoorziening in het bijzonder;
  • De verschillende rollen t.a.v. gebruik, beheer en wijziging van de Informatievoorziening;
  • De rol van Functioneel Beheer;
  • Structuur aanbrengen in processen, communicatie en documentatie.

Onze trainers delen zowel hun theoretische kennis als praktijkervaring met je. Omdat ze naast hun werk als trainer doorgaans ook als consultant werkzaam zijn, houden ze nauw voeling met het eigen werkveld. Hierdoor hebben ze een uitstekend beeld van de uitdagingen die je ondervindt binnen jouw rol.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de opleiding, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven? Klik dan op de onderstaande button.

Bekijk de volledige opleiding en opleidingsdata 

Over Gladwell AcademyIV-experts.com

Gladwell Academy en IV-experts.com bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.

Heb je nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Onderwerpen: gladwell academy, opleiding, Functioneel beheer

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populairste items