Opleidingen functioneel beheer en informatiemanagement

Customer Journey mapping voor Product Owners


Wilt u nog meer uit uw Agile teams halen en samen niet alleen succesvoller maar ook sneller innoveren? Met Customer Journey mapping bent u beter in staat om de kern van pijnpunten van uw klant te ontdekken. Tijdens deze tweedaagse training leert u de theorie achter Customer Journey Mapping en met name het toepassen van de principes in een Agile team. Tijdens de training gaat u al snel aan de slag met bekende customer journeys en past u de techniek direct toe op uw eigen klanten. Uw team is direct na de training in staat de klant beter centraal te zetten en hiermee succesvoller te innoveren!

Customer Journey Mapping

Customer Journey Mapping is een populaire tool die veel gebruikt wordt door startups en ontwerpteams. De laatste jaren ontdekken steeds meer Agile teams en Product Owners deze tool. Een Customer Journey Map helpt om pijnpunten van klanten bloot te leggen, het maakt op een visuele wijze duidelijk waar de verbeterpunten zijn. Voor Product Owners dus een zeer goede hulp in het prioriteren van de backlog.

Deze opleiding duurt 2 dagen en wordt gegeven door Gladwell Academy. De eerstvolgende opleiding gaat op 4 oktober 2018 van start. 

Tijdens deze training leert u:

  • Het maken en gebruiken van Customer Journey Maps
  • Klantinzichten te vergaren op een efficiënte manier
  • Customer Experience en Service Design principes visueel te communiceren
  • On- en offline touchpoints in kaart te brengenMeer informatie 

Customer Experience Pyramide:

Customer Journey Experience mapping

Wilt u meer informatie over deze training, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de volledige training

Brochure

Vul uw gegevens in op het onderstaande formulier om de brochure direct in uw mailbox te ontvangen.  (Uw e-mailadres wordt ook doorgegeven aan de organisator van deze training, Gladwell Academy).

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populairste items