Opleidingen functioneel beheer en informatiemanagement

Advanced Product owner


Zet de volgende stap in uw Product Owner rol!

Wilt u verder ontwikkelen in de Product Owner rol, de dynamiek van de Product Owner doorgronden en versterken, Denken en handelen gericht op business en klant behoefte en het Professional Product Owner II certificaat behalen?

De training wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Product Owner in de Praktijk


Van klantwens tot het opleveren van waarde

Wil jij Agile en Scrum toepassen zodat je maximaal productwaarde creëert, een stevige theoretische en praktische basis in Agile en Scrum opdoen, inzicht in het opstellen van de Product Backlog en het prioriteren ervan, de visie van de verschillende stakeholders overdragen op het Development team of direct inzetbaar zijn als Product Owner? Dan is deze opleiding wat voor jou!

Lees meer...

Post-HBO Informatievoorziening en Bedrijfsvoering


Hoe de inzet van IT en informatievoorziening de business kan veranderen 

Deze Post-HBO opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam binnen het bedrijfsvoering domein ‘informatievoorziening en IT’, met als doel uzelf te ontplooien tot breed inzetbare business- en IT kracht op strategisch, tactisch en operationeel gebied.

Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van uw vakinhoudelijke kennis en gerelateerde competenties met als doel de verbindende functie tussen business en IT in te vullen.

Lees meer...

Functioneel Beheer 3.0


30 oktober: Dag van de Functioneel Beheerder

Dag van de Functioneel BeheerderBeste eindgebruikers, directies, managers, softwareleveranciers, teamleiders en andere gebruikers van/of betrokkenen bij de informatievoorziening. Weten jullie dat 30 oktober de dag van de Functioneel Beheerder is? De dag om jullie functioneel beheerders echt in het zonnetje te zetten!

Vanwege deze bijzondere dag maak je t/m 30 oktober gebruik van 10% korting op de komende Functioneel Beheer 3.0 opleiding.

Gebruik de volgende code binnen het bestelproces: FUB_30oktober

Fijne dag gewenst op 30 oktober!

Lees meer...

BiSL® Next voor functioneel beheerders


BiSLSmart presenteert als eerste een training, waarin we de nieuwe inzichten van BiSL Next verbinden met de dagelijkse praktijk. We leggen de verbanden tussen de bekende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden uit BiSL en de drivers, perspectives en domains in BiSL Next.

Lees meer...

Onderwerpen: model, bisl, bisl next

Training LeanIM voor Functioneel Beheerders


Lean InformatiemanagementAls functioneel beheerder heb je te maken met klanten en een externe omgeving die steeds meer eisen stellen aan de informatie huishouding. Er worden steeds hogere en meetbare eisen aan kwaliteit gesteld, een snellere doorlooptijd verwacht en een informatie voorziening tegen een zo scherp mogelijk prijs verwacht.

Herken je je in de volgende situatie:

Je mailbox zit bomvol, je bent alleen maar bezig met incidenten oplossen. Je komt niet toe aan enige vorm van proactiviteit. De frustratie is maximaal, je bent alleen maar bezig om brandjes te blussen en gaten dichtlopen. Als je het probleem hebt gevonden krijg je net genoeg tijd om noodverband te leggen, zonder de grondoorzaak te kunnen achterhalen en aanpakken.

Lees meer...

Onderwerpen: lean, metrics

Masterclass Business IT Alignment


Alignment van IT en business processen staat nog steeds heel hoog op de corporate agenda van veel organisaties. Hoewel alignment een erkend issue is, zijn weinig bedrijven in staat om het goed in praktijk te brengen.

Lees meer...

Onderwerpen: alignment

Maatwerk training en opleiding


Met alleen een BiSL-certificaat ben je nog geen functioneel beheerder. Dat is dan ook de reden dat we complete opleidingstrajecten op maat samenstellen in opdracht van onze klanten. In deze opleidingen worden die aspecten opgenomen die voor uw organisatie van toepassing zijn. Hiermee verspilt u geen tijd en geld aan opleidingen die niet bijdragen aan de vorming van de functioneel beheer professionals binnen uw organisatie.

Lees meer...

Onderwerpen: taken, activiteiten, competenties

Training Projectmanagement


Projectmanagement Foundation behandelt de kenmerken van een project, voor- en nadelen van projectmatig werken, kritische succesfactoren van een project, projectaanpak, methodieken voor projectfasering, beheersaspecten (GOKIT) en andere bekende projectmethoden. Voor iedere functioneel beheerder die veel meedraait in projecten is deze cursus zeker aan te raden. Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in de diverse onderdelen van Projectmanagement Foundation en wordt u voorbereid op het officiële examen bij EXIN.

Lees meer...

Onderwerpen: projecten

Training BiSL


BiSL (Business information Service Library) is dé procesmethodiek voor functioneel beheer in Nederland. Onmisbaar voor iedere functioneel beheerder en informatiemanager en een aanvulling voor ieder CV. Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in de diverse BiSL-onderdelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau en wordt u voorbereid op het officiële examen bij APMG. Wat zijn de voordelen van het volgen van de cursus bij Functioneel-Beheerder.com?

Lees meer...

Onderwerpen: bisl

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populairste items