Kennis is macht maar delen is kracht

Functioneel Beheer is een prachtig en veelomvattend vak in een zeer dynamische omgeving. Dat betekent dat het van het grootste belang is bij te blijven met en alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen en overige zaken die van invloed kunnen zijn op het vakgebied, de eisen daaraan en degenen die daarin werkzaam zijn.

En hoewel wij ons zeker beschouwen als specialisten op het gebied van Functioneel Beheer, hebben ook wij uiteraard de wijsheid niet in pacht. Wij hechten daarom veel waarde aan het delen van kennis en inzichten met onze klanten en vakbroeders/-zusters. En dat doen we op verschillende manieren.

Zo is er onze Wiki, waar we allerlei informatie over het vakgebied vrijelijk beschikbaar stellen.

Ook verzorgen onze consultants regelmatig Blogs over onderwerpen die zij doorgaans in hun eigen praktijk meemaken.

Daarnaast vind je op onze site een overzicht van Functioneel Beheer gerelateerde Evenementen, zowel door onszelf georganiseerd als door anderen.

Lezingen / Presentaties / Pizzasessie

Mocht je daar prijs op stellen, dan verzorgen we graag Lezingen of presentaties bij jou op locatie over onze visie op het vakgebied of een met jou te bepalen onderwerp.

Meer informatie over onze lezingen / presentaties / pizzasessie's

En dan zijn er natuurlijk onze Pizzasessies (XL) waarbij we met vakgenoten kennisdelen en discussiëren over vak-gerelateerde onderwerpen.

Meer informatie over de aankomende Pizzasessie XL

Deel jouw kennis!

Zoals gezegd zijn we natuurlijk ook benieuwd naar de zaken die je met ons en de andere bezoekers van deze site zou willen delen. Dit kunnen zowel documenten zijn voor in onze Wiki of aankondigingen van relevante evenementen. Daarnaast ontvangen we ook graag gast-blogs over zaken die jou bezighouden, opvallen of die je gewoon met vakgenoten wilt delen. Al deze zaken stellen we vervolgens weer via deze site voor iedereen beschikbaar.

Het aanleveren van dergelijk materiaal kan via onze website beheerder: p.van.zandwijk@iv-experts.com.

Wil je meer weten over onze kennisdeling? Vul dan onderstaand formulier in en we benaderen je binnen twee dagen.