Specialist in het vakgebied functioneel beheer en informatiemanagement

Dan bent u bij de juiste partij terecht gekomen. Functioneel-Beheerder.com is specialist in het werven, selecteren en detacheren van functioneel beheerders en informatiemanagers. Wij zijn met name actief in de branches zorg, (semi-)overheid, banken en verzekeraars en onderwijs. Uiteraard sluiten we onze ogen niet voor uitdagende functioneel beheer en informatiemanagement vacatures in industrie, logistiek en transport en andere branches.

Wij hebben eerder succesvolle bemiddelingen mogen doen bij o.a. Fokker, Amstelland Ziekenhuis, Beweging 3.0, ABN AMROHogeschool UtrechtTSN ThuiszorgNationale PostcodeloterijCollege voor Zorgverzekeringen, Nedtrain (onderdeel van de NS)GGZ EindhovenAlfa Accountants, VGZ, CZValori en Wonen Limburg.

Onze unieke aanpak

Wij hanteren een unieke aanpak gericht op de kandidaat. Als u zich aanmeldt als kandidaat gaan we altijd het gesprek met u aan. We willen namelijk niet alleen weten welke opleiding, werkervaring en certificaten u op uw CV heeft staan. We focussen in onze activiteiten met name op de softskills die een functioneel beheerder en informatiemanager in onze ogen dient te bezitten, dus we willen graag meer weten over bijvoorbeeld uw communicatieve kwaliteiten, organisatiesensitiviteit en empatisch vermogen. Deze aspecten kunnen we wat ons betreft alleen bespreken en ervaren in een "live" 1-op-1 gesprek.

Uiteraard mag u ook van ons verwachten dat we op de juiste momenten en manieren communiceren. U krijgt altijd een reactie op uw sollicitatie, we houden u op de hoogte van de voortgang van het proces, we bereiden u uitgebreid voor als u op gesprek gaat bij een opdrachtgever en we zorgen voor heldere terugkoppeling vanuit onze opdrachtgever.

Voorstellen met CV én competentierapport

Als we u voorstellen bij een opdrachtgever voor een werving- & selectietraject dan doen we dat met uw CV én een competentierapport. Dit competentierapport geeft de opdrachtgever inzicht in uw softskills. U maakt de competentietest voordat we u voorstellen, wij nemen de kosten voor deze test voor onze rekening. U ontvangt zonder verdere verplichtingen ook een exemplaar van de rapportage die u ook in andere trajecten kunt gebruiken.

Klik hier voor een voorbeeld competentierapport.

Bent u overtuigd?

U kunt zich middels onderstaande knop inschrijven als kandidaat in ons kandidatenbestand.

Ik wil inschrijven als kandidaat

Als u al bent ingeschreven kunt u via onderstaande knop inloggen en uw profiel bekijken.

Ik wil inloggen op de portal

Wilt u dat we u eerst even contacten voordat u zich inschrijft? Dan kunt u het beste onderstaand formulier invullen, we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.