Specialist in het vakgebied functioneel beheer en informatiemanagement

Dan bent jij bij de juiste partij terecht gekomen. Functioneel-Beheerder.com is specialist in het werven, selecteren en detacheren van functioneel beheerders en informatiemanagers. Wij zijn met name actief in de branches zorg, (semi-)overheid, banken en verzekeraars en onderwijs. Uiteraard sluiten we onze ogen niet voor uitdagende functioneel beheer en informatiemanagement vacatures in industrie, logistiek en transport en andere branches.

Wij hebben eerder succesvolle bemiddelingen mogen doen bij o.a. Fokker, Amstelland Ziekenhuis, Beweging 3.0, ABN AMROHogeschool UtrechtTSN ThuiszorgNationale PostcodeloterijCollege voor Zorgverzekeringen, Nedtrain (onderdeel van de NS)GGZ EindhovenAlfa Accountants, VGZ, CZValori en Wonen Limburg.

Onze unieke aanpak

Wij hanteren een unieke aanpak gericht op de kandidaat. Als jij jezelf aanmeldt als kandidaat gaan we altijd het gesprek met je aan. We willen namelijk niet alleen weten welke opleiding, werkervaring en certificaten je op jouw CV heb staan. We focussen in onze activiteiten met name op de softskills die een functioneel beheerder en informatiemanager in onze ogen dient te bezitten, dus we willen graag meer weten over bijvoorbeeld jouw communicatieve kwaliteiten, organisatiesensitiviteit en empatisch vermogen. Deze aspecten kunnen we wat ons betreft alleen bespreken en ervaren in een "live" 1-op-1 gesprek.

Uiteraard mag je ook van ons verwachten dat we op de juiste momenten en manieren communiceren. Je krijgt altijd een reactie op jouw sollicitatie, we houden je op de hoogte van de voortgang van het proces, we bereiden je uitgebreid voor als u op gesprek gaat bij een opdrachtgever en we zorgen voor heldere terugkoppeling vanuit onze opdrachtgever.

Voorstellen met CV én competentierapport

Als we jou voorstellen bij een opdrachtgever voor een werving- & selectietraject dan doen we dat met jouw CV én een competentierapport. Dit competentierapport geeft de opdrachtgever inzicht in jouw softskills. Je maakt de competentietest voordat we je voorstellen, wij nemen de kosten voor deze test voor onze rekening. Je ontvangt zonder verdere verplichtingen ook een exemplaar van de rapportage die je ook in andere trajecten kunt gebruiken.

Klik hier voor een voorbeeld competentierapport.

Ben jij overtuigd?

Je kan je middels onderstaande knop inschrijven als kandidaat in ons kandidatenbestand.

Ik wil inschrijven als kandidaat

Als je al bent ingeschreven kun je jezelf via onderstaande knop inloggen en jouw profiel bekijken.

Ik wil inloggen op de portal

Wil je dat we jou eerst even contacten voordat je jezelf inschrijft? Dan kun je het beste onderstaand formulier invullen, we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.