Functioneel beheer van Salesforce

functioneel-beheer-salesforce-small-326510-edited.pngSalesforce is met o.a. de Service Cloud, Marketing Cloud en Sales Cloud een zeer uitgebreide en flexibele applicatie voor het ondersteunen van vrijwel elk commercieel- en serviceproces in jouw organisatie. Wel lopen gebruikers van Salesforce vaak tegen deze zaken aan:

  • Er zijn geen handleidingen, FAQ's of kennisbanken beschikbaar voor Salesforce (behalve Google...)
  • Niemand weet welke functionaliteiten er nu eigenlijk beschikbaar zijn in Salesforce en wat ze kunnen toevoegen aan het dagelijkse proces
  • Er worden geen trainingen georganiseerd over het gebruik van Salesforce

Realiseer je dat door bovenstaande zaken een gemiddelde organisatie 100% betaalt voor Salesforce en de gebruikers slechts 25% tot 50% van de functionaliteiten benutten? Dat is een hele slechte "Return on Investment" lijkt ons....

Wij zouden je kunnen ondersteunen bij het beter benutten van Salesforce door het functioneel beheer hiervan voor onze rekening te nemen. Wij zorgen voor:

  • 1e lijns ondersteuning aan eindgebruikers bij het gebruik van Salesforce
  • Het beschrijven en implementeren van nieuwe functionaliteiten in Salesforce
  • Het coordineren van het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten in Salesforce
  • Het geven van reguliere trainingen aan uw eindgebruikers in het gebruik van Salesforce
  • Het opzetten en beheren van een handleidingen voor het gebruik van Salesforce

Uiteindelijk zal je zien dat jouw gebruikers echt goed uit de voeten kunnen met Salesforce en deze applicatie ook echt waarde gaat toevoegen aan het dagelijkse proces.

Het rendement op Salesforce verbeteren?

Onze functioneel beheerders hebben zeer diepgaande kennis van Microsoft Office (365). Zij zorgen ervoor dat je gebruikers goed worden opgeleid en de functionaliteiten goed kunnen benutten, sjablonen en macro's goed worden beheert, incidenten, verzoeken en vragen over Office snel worden afgehandeld en de inrichting van Microsoft Office optimaal aansluit bij de processen in jouw organisatie. Ze verdiepen zich in jouw organisatie, komen regelmatig op uw locatie langs, kennen jouw branche en processen en zorgen voor heldere, tijdige en eenduidige communicatie. Je kunt ze full-time, parttime of op afroep inzetten.

Meer weten over functioneel beheer van Salesforce?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen je binnen twee werkdagen.