Functioneel Beheer evenementen

21-5-2019: Pizzasessie XL 2019


De Pizzasessie XL 2019, dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers, zal plaatsvinden op 21 mei in Burgers’ Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit 6 interactieve Break-outs. Het middagprogramma bevat 3 lezingen, een surprise guest, een pizzabuffet met versgebakken pizza’s en een netwerkborrel! Aanvullende informatie over de Break-outs en de lezingen kan je hieronder vinden. Je zal nader worden geïnformeerd over een gedetailleerde dagindeling.

Wij hebben goede feedback ontvangen over onze Break-outs van de Pizzasessie XL 2018, en hier ook naar geluisterd. Dit jaar zullen de Break-outs interactiever, langer en nog diepgaander zijn! Kijk snel welke Break-out het beste bij jou past.

Break-outs (ochtendprogramma)

Mondriaan Challenge

Leer effectief samenwerken in grote groepen, door middel van zelforganisatie! 

Apollo 13 (deze break-out zit vol)

...neemt je mee in het spel tussen vraag en aanbod door middel van een interactieve simulatie.

BookStore (deze break-out zit vol)
In deze simulatie ga je het proces informatie management vormgeven zodat de behoeften van het bedrijf optimaal worden ondersteund

Run the business! Agile en Functioneel Beheer? HOE DAN? (deze break-out zit vol)
In deze workshop gaan we in een interactieve sessie met elkaar ervaren hoe we bovenstaande manier van werken kunnen toepassen in functioneel beheer. 

Samenwerking tussen IM en FB (deze break-out zit vol)
Samenwerking Informatiemanager en Functioneel Beheerder: 1 + 1 = 3?

Hoe stel je het ideale Functioneel Beheer team samen? (deze break-out zit vol)
Het ideale functioneel beheer team bestaat! Maar hoe stel je dat samen? 

Lezingen (Middagprogramma)

Stefan van der Weide (Schiphol Group)
NO LIMITS

In zijn meer dan 20-jaar werkzame leven, heeft Stefan het volledige informatiemanagement domein mogen exploreren. Kan dat eigenlijk wel!? Van projecten tot beheer, van het strategie-torentje tot aan de infrastructuur, die dat torentje digitaal overeind laat staan en van database-marketing tot aan het digitaliseren van de bouwprocessen. Gedreven vanuit zijn passie voor het mooier maken van organisaties en mensen, neemt hij zijn publiek mee in de kracht, maar ook de valkuilen van de onbegrensde mogelijkheden van informatiemanagement.!

Sirona Wit:

Goed verhaal, maar bij ons werkt het niet zo

Sirona Wit neemt je mee in haar passie voor het vak; wat zij denkt dat er moet gebeuren om nu echt eens iets te veranderen. Waarom we moeten stoppen met het Calimero gedrag en op moeten staan en regie moeten pakken. Het gaat over dromen najagen, waarmaken en de handen in een slaan: Bij ons werkt het ook zo!

Rik Maes:

De digitale goudkoorts heeft toegeslagen

Wie niet digitaal transformeert lijkt wel achterlijk. Alleen is de werkelijkheid voor bestaande organisaties weerspanniger. Een eigenzinnig verhaal van Rik Maes over de noodzakelijke mentale transformatie, samendenken en samenwerken, het funeste klant-denken, de centrale rol van de informatieprofessional en veel meer.

Forumdiscussie + Surprise guest

Surprise, surprise! 

Pizza's en netwerkborrel!

Wanneer het dagprogramma is afgerond vindt er een netwerkborrel plaats onder het genot van heerlijke, versgebakken pizza's! 

Meer weten?

Wil je meer weten over het complete programma van de Pizzasessie XL? Ga dan naar pizzasessiexl.nl

Wil je gelijk kaartjes bestellen? Klik dan op onderstaande button!

Ik kom naar de Pizzasessie XL 2019!

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!