Evenementen voor functioneel beheerders over functioneel beheer

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Wanneer: donderdag 24 mei 2018, 9.00 – 20.00 uur

Waar: Burger's Zoo, Arnhem

Belangrijk: Dit jaar kunt u mede bepalen wat de onderwerpen van de Break-outs en de lezingen worden middels deelname aan onze enquete, klik daarvoor op de onderstaande knop:

Ik wil mede de inhoud van de Pizzasessie XL 2018 bepalen!

De derde Pizzasessie XL zal plaatsvinden op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevat drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel. Op dit moment zijn we druk bezig het programma samen te stellen.

BurgersZoo_logo_RGB.jpg

Het programma ziet er als volgt uit:

Ochtendprogramma

9:00 uur - Ontvangst
9:30 uur - Eerst ronde Break-outs
10:45 uur - Korte pauze
11:00 uur - Tweede ronde Break-outs
12:15 uur - Uitgebreide lunch
13:00 uur - Einde ochtendprogramma

Middagprogramma

13:00 uur - Ontvangst
13:30 uur - Opening door Martijn Buurman, Functioneel-Beheerder.com
13:45 uur - Lezing I

De toekomst van Functioneel Beheer: wat kunnen we verwachten van BiSL Next, Agility, DevOps en Scaling?

Jan de Vries.jpgJan de Vries geeft een helder overzicht van de meest recente en verwachte toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied van functioneel beheer. Welke veranderingen in de business en de techniek gaan grote invloed hebben op functioneel beheer? Op welke manier kan BiSL Next worden ingezet? Welke rol krijgt BiSL 1.0? Wat betekent de komst van agile teams voor de rol van de functioneel beheerder? Wat doet de invoering van DevOps met een organisatie? En wat is de beste manier om grote aantallen teams samen te laten werken? Ook fragiliteit en antifragiliteit komen aan de orde. Deze concepten spelen een dominante rol onder de motorkap van elke organisatie. Door hier rekening mee te houden worden organisaties aantoonbaar succesvoller.

14:30 uur - Korte pauze
14:45 uur - Lezing II
15:30 uur - Pauze met hapjes
16:00 uur - Lezing III
16:45 uur - Korte pauze
17:00 uur - Forumdiscussie
18:00 uur - Pizzabuffet en netwerkborrel
20:00 uur - Einde bijeenkomst

U kunt kiezen voor deelname aan de hele dag of alleen het middagprogramma. De plaatsen voor het ochtendprogramma zijn beperkt dus wees er snel bij! Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 mei. De kosten voor deelname aan de hele dag bedragen € 139,-. Kosten voor deelname aan alleen het middagprogramma bedragen € 69,-. Deze bedragen zijn per persoon en excl. 21% BTW.

Ik kom naar deze Pizzasessie XL!

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!