Evenementen voor functioneel beheerders over functioneel beheer

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Wanneer: donderdag 24 mei 2018, 9.00 – 20.00 uur

Waar: Burger's Zoo, Arnhem

Belangrijk: Dit jaar kunt u mede bepalen wat de onderwerpen van de Break-outs en de lezingen worden middels deelname aan onze enquete, klik daarvoor op de onderstaande knop:

Ik wil mede de inhoud van de Pizzasessie XL 2018 bepalen!

De derde Pizzasessie XL zal plaatsvinden op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevat drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel. Op dit moment zijn we druk bezig het programma samen te stellen.

BurgersZoo_logo_RGB.jpg

Het programma ziet er als volgt uit:

Ochtendprogramma

9:00 uur - Ontvangst
9:30 uur - Eerst ronde Break-outs

Breakout 1: De verspilling die functioneel beheer heet (Daniel Brouwer, Lean Black Belt)

Tijdens deze breakout sessie gaat Daniel met de deelnemers actief aan de slag met de vraag of en waarom functioneel beheer vanuit de Lean optiek als verspilling kan worden gezien om zo de drivers scherper richting de business aan te kunnen geven.

Breakout 2: Hoe kom ik van reactief naar proactief functioneel beheer? (Mirjam Bekkenkamp en Sirona Wit, coach en consultant bij IV-Experts.com)

In deze break-out gaan we interactief aan de slag met hoe functioneel beheer uit de modus van brandjes blussen kan komen. De deelnemers komen de sessie uit met concrete handvatten hoe het team meer tijd kan vrijmaken en proactief in kan spelen op de behoeften uit de organisatie. Het streven: om te komen van brandjes blussen naar regie voeren.

Breakout 3: Running on a Story Board + hoe jij hier NU mee begint (Casper Steenbergen & Tom Bosch, consultants bij IV-Experts.com)
In deze pressure coocker break-out gaan we met aanwezigen door de wondere wereld van Story Boarding, en waarom dit niet alleen voor ontwikkelteams is. Niets voor jouw organisatie?? ECHT WEL...Koffie op?? Ready...Set...GO!

Breakout 4: Wordt later bekend gemaakt.

10:45 uur - Korte pauze

11:00 uur - Tweede ronde Break-outs (dezelfde break-outs als in de eerste ronde)
12:15 uur - Uitgebreide lunch
13:00 uur - Einde ochtendprogramma

Middagprogramma

13:00 uur - Ontvangst
13:30 uur - Opening door Martijn Buurman en Jorg Bolder, Directie IV-Experts.com
13:45 uur - Lezing I

De toekomst van Functioneel Beheer: wat kunnen we verwachten van BiSL Next, Agility, DevOps en Scaling?

Jan de Vries.jpgJan de Vries geeft een helder overzicht van de meest recente en verwachte toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied van functioneel beheer. Welke veranderingen in de business en de techniek gaan grote invloed hebben op functioneel beheer? Op welke manier kan BiSL Next worden ingezet? Welke rol krijgt BiSL 1.0? Wat betekent de komst van agile teams voor de rol van de functioneel beheerder? Wat doet de invoering van DevOps met een organisatie? En wat is de beste manier om grote aantallen teams samen te laten werken? Ook fragiliteit en antifragiliteit komen aan de orde. Deze concepten spelen een dominante rol onder de motorkap van elke organisatie. Door hier rekening mee te houden worden organisaties aantoonbaar succesvoller.

14:30 uur - Korte pauze
14:45 uur - Lezing II

Hoe verkoop ik functioneel beheer aan de organisatie?

foto-martijn-buurman-klein.jpgAls je tien willekeurige mensen in de organisatie vraagt wat functioneel beheer is en doet, krijg je tien verschillende antwoorden. Als je daarentegen tien functioneel beheerders vraagt wat functioneel beheer is en doet, krijg je ook tien verschillende antwoorden. Het blijkt vaak lastig om ons vak goed over de bühne te krijgen wat betreft bestaansrecht, positionering, takenpakket en meerwaarde voor de organisatie. Martijn Buurman, directeur en oprichter van IV-Experts.com neemt u aan de hand mee en biedt concrete handvatten waarmee u ook in uw organisatie functioneel beheer beter "verkocht" krijgt aan uw stakeholders.
15:30 uur - Pauze met hapjes
16:00 uur - Lezing III
16:45 uur - Korte pauze
17:00 uur - Forumdiscussie
17:45 uur - Wrap up door Jorg Bolder, Directeur IV-Experts.com
18:00 uur - Pizzabuffet en netwerkborrel
20:00 uur - Einde bijeenkomst

U kunt kiezen voor deelname aan de hele dag of alleen het middagprogramma. De plaatsen voor het ochtendprogramma zijn beperkt dus wees er snel bij! Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 mei. De kosten voor deelname aan de hele dag bedragen € 139,-. Kosten voor deelname aan alleen het middagprogramma bedragen € 69,-. Deze bedragen zijn per persoon en excl. 21% BTW.

Ik kom naar deze Pizzasessie XL!

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!