Functioneel Beheer evenementen

11-9: Masterclass: Agile, Lean en DevOps? En hoe doe ik dan het beheer?


take aways masterclasses.jpgSnelheid en kwaliteit drijven alles in de digitale wereld van vandaag. Organisaties die met succes versnellen terwijl ze de kwaliteit verbeteren, passen technieken toe zoals Agile, DevOps en/of Lean. Voor organisaties die aan het begin van hun digitale reis staan, kan het lastig zijn om te beslissen wat het beste kan worden toegepast: "Moet ik Agile, DevOps en Lean inzetten of concentreer ik me alleen op Agile en Lean en pas ik DevOps in een later stadium toe?“

De sleutel om te weten waar te beginnen, is om eerst te begrijpen wat Agile, DevOps en Lean eigenlijk zijn, waar elke methode elkaar overlapt en waar de verschillen zitten. En misschien wel met stip bovenaan: wat levert het op!

Lees meer...

Onderwerpen: agile, masterclass

18-9: Webinar "Functioneel Beheer in een Agile omgeving"


Wanneer: dinsdag 18 september 2018, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Online (dus vanaf uw bureaustoel, luie bank of barkruk)

functioneel_beheer_scrum_devops.jpg

Tijdens dit webinar zal Martijn Buurman inzicht geven in zijn ervaringen rondom Functioneel Beheer in een Agile omgeving.

Lees meer...

Onderwerpen: agile, Webinar

25-9: Pizzasessie "RAD-Tools op RAM Koers met Functioneel Beheer"


Wanneer: 25 september van 16:00 uur tot 20:30 uur

Waar: Wijersstraat 1, 3811 MZ, Amersfoort

Lezing: Paul Dries

Lees meer...

2-10: Masterclass: De DevOps toolbox: Wat heb ik daaraan als beheerder?


take aways masterclasses.jpgAls je erover nadenkt, is een toolchain niets nieuws. Volgens Wikipedia is een toolchain een verzameling programmeerhulpmiddelen die samen worden gebruikt om een complexe taak voor softwareontwikkeling uit te voeren. De implementatie van DevOps toolchains is de volgende stap in de evolutie van softwareontwikkeling.

Tot nu toe is het beste deel van het verhaal van de toolset DevOps dat je de toolchain van je eigen team in de cloud kunt maken. Dit brengt alle elementen van een “best-of-breed” DevOpsoplossing samen, waaronder: • Gedeelde en geïntegreerde tooling • Self-service voor de innovatieve ontwikkelaar • Achter de schermen versiebeheer.

Lees meer...

Onderwerpen: agile, masterclass

4-10: Webinar "Impact bepalen en prioriteren: Ja maar...hoe dan?


Wanneer: donderdag 4 oktober 2018, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Online (dus vanaf uw bureaustoel, luie bank of barkruk)

waarom-keuzes-commitment.jpg

Tijdens dit webinar zal Martijn Buurman inzicht geven in zijn ervaringen rondom impact bepalen en prioriteren van wijzigingen op de informatievoorziening.

Lees meer...

Onderwerpen: Webinar

25-10: Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgKrijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever/ business op je bordje geschoven? En ook nog eens op het laatste moment? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? Ontdek de meerwaarde van in gesprek gaan en blijven met de business. We laten je ondervinden hoe je met de business in gesprek kunt gaan. Je leert vragen te stellen. Je krijgt helder wat het probleem is in jouw situatie en weet dit om te zetten naar actiepunten. Na deze interactieve workshop heb je zelf meer invloed op de juiste oplossing en durf je actief naar je klant te gaan. Jouw volle bordje is dan verleden tijd.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

30-10: Masterclass: Hoe bouw je de business case voor de investering in beheer?


take aways masterclasses.jpgHet gezegde "onbekend maakt onbemind" is zeer van toepassing op (functioneel) beheer. Als we de gebruikersorganisatie, de informatiemanagement organisatie of de IT organisatie vragen wat (functioneel) beheer nu precies voor hun betekent krijgen we een veelvoud aan beelden en verwachtingen terug. Het is voor stakeholders niet altijd duidelijk welke activiteiten (functioneel) beheer uitvoert en uit zou moeten voeren. Kortom: Welk probleem lost (functioneel) beheer nou op en voor wie?

Lees meer...

Onderwerpen: masterclass

21-5-2019: Pizzasessie XL 2019


De vierde Pizzasessie XL zal plaatsvinden op 21 mei in Burger's Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit interactieve Break-outs. Het middagprogramma bevat drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel. Op dit moment zijn we druk bezig het programma samen te stellen. Heeft u zelf suggesties voor onderwerpen dan horen we dat graag via m.buurman@iv-experts.com.

BurgersZoo_logo_RGB

Lees meer...

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers vond dit jaar voor de 3e keer plaats en ditmaal in het Burgers' Zoo te Arnhem! Met een interactief ochtendprogramma, drie sprekers in de middag en uiteraard de live gebakken pizza's aan het eind. 

De datum van de 4e Pizzasessie XL is al bekend! Noteer 21 mei 2019 alvast in uw agenda!

De derde Pizzasessie XL heeft op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem plaatsgevonden. Deze Pizzasessie XL bestond uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestond uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevatte drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel.

Lees meer...

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!