Functioneel Beheer evenementen

Webinar: Waar zijn we nou eigenlijk helemaal mee bezig....?


Opleiding header

Op donderdag 23 april 15:00 uur organiseren IV-experts.com en Gladwell Academy een webinar.

In deze webinar van Gladwell Academy en IV experts neemt Martijn Buurman je mee in zijn visie op de grenzen van het informatiemanagement vakgebied en de positie van jou als informatieprofessional. Deze webinar zal heel interactief zijn: Er worden diverse vragen voorgelegd en als deelnemer krijg je ook de mogelijkheid je visie te delen en die van andere deelnemers te horen. Doelstelling is om gezamenlijk een concreet beeld te schetsen van de omvang en inhoud van informatiemanagement vakgebied.

Schrijf je in voor de webinar

Lees meer...

Onderwerpen: Webinar, informatiemanagement

Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgU vraagt, wij draaien... Of kan het anders? Krijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever op je bordje geschoven? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? In deze workshop leer je je drukke volle bordje om te zetten naar een ideaal bordje met opdrachten. Met een persoonlijke checklist en door de juiste doorvragen te stellen kom je tot een verrassende aanpak voor jezelf om vaker win-win situaties te creëren voor jezelf en je opdrachtgever. Niet meer alleen U vraagt, wij draaien.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

30 oktober: Dag van de Functioneel Beheerder


Beste eindgebruikers, directies, managers, softwareleveranciers, teamleiders en andere gebruikers van/of betrokkenen bij de informatievoorziening. Wisten jullie dat 30 oktober de Dag van de Functioneel Beheerder is? Dat 30 oktober de dag is om jullie functioneel beheerders echt in het zonnetje te zetten?

Dag van de Functioneel Beheerder

Lees meer...

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessante opleiding of interessant evenement? Laat het ons weten!