Functioneel Beheer evenementen

Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgU vraagt, wij draaien... Of kan het anders? Krijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever op je bordje geschoven? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? In deze workshop leer je je drukke volle bordje om te zetten naar een ideaal bordje met opdrachten. Met een persoonlijke checklist en door de juiste doorvragen te stellen kom je tot een verrassende aanpak voor jezelf om vaker win-win situaties te creëren voor jezelf en je opdrachtgever. Niet meer alleen U vraagt, wij draaien. Maak je einde aan jouw volle bordje en schrijf je in voor deze workshop op 18 april.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

21-5-2019: Pizzasessie XL 2019


De Pizzasessie XL 2019, dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers, zal plaatsvinden op 21 mei in Burgers’ Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit 6 interactieve Break-outs. Het middagprogramma bevat 3 lezingen, een surprise guest, een pizzabuffet met versgebakken pizza’s en een netwerkborrel! Aanvullende informatie over de Break-outs en de lezingen kan je hieronder vinden. Je zal nader worden geïnformeerd over een gedetailleerde dagindeling.

Wij hebben goede feedback ontvangen over onze Break-outs van de Pizzasessie XL 2018, en hier ook naar geluisterd. Dit jaar zullen de Break-outs interactiever, langer en nog diepgaander zijn! Kijk snel welke Break-out het beste bij jou past.

Lees meer...

30 oktober: Dag van de Functioneel Beheerder


Beste eindgebruikers, directies, managers, softwareleveranciers, teamleiders en andere gebruikers van/of betrokkenen bij de informatievoorziening. Wisten jullie dat 30 oktober de Dag van de Functioneel Beheerder is? Dat 30 oktober de dag is om jullie functioneel beheerders echt in het zonnetje te zetten?

Dag van de Functioneel Beheerder

Lees meer...

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!