Functioneel Beheer evenementen

Webinar: Agile en Informatiemanagement: hoe dan!? (28-2-2020)


webinar-agile-informatiemanagement-hoe-dan

Op vrijdag 28 februari 10:00 uur organiseren IV-experts.com en Gladwell Academy een webinar.

Martijn Buurman, oprichter en CIO van IV-experts.com en trainer bij Gladwell Academy, zal de webinar geven en de volgende vraag beantwoorden: Agile en Informatiemanagement, hoe dan? Zijn passie en enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dit helpt hem om zijn kennis en kunde op de juiste manier over te brengen aan zijn (aankomende) vakbroeders en -zusters.

Ben je benieuwd wat de visie van Martijn Buurman op de relatie tussen Agile en Informatiemanagement is? Of heb je zelf een brandende vraag voor hem? Stel deze dan tijdens de interactieve webinar op 28 februari en wie weet wordt jouw vraag wel beantwoord!

Meld je nu aan voor de webinar

Lees meer...

Onderwerpen: agile, Webinar, informatiemanagement

Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgU vraagt, wij draaien... Of kan het anders? Krijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever op je bordje geschoven? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? In deze workshop leer je je drukke volle bordje om te zetten naar een ideaal bordje met opdrachten. Met een persoonlijke checklist en door de juiste doorvragen te stellen kom je tot een verrassende aanpak voor jezelf om vaker win-win situaties te creëren voor jezelf en je opdrachtgever. Niet meer alleen U vraagt, wij draaien.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

30 oktober: Dag van de Functioneel Beheerder


Beste eindgebruikers, directies, managers, softwareleveranciers, teamleiders en andere gebruikers van/of betrokkenen bij de informatievoorziening. Wisten jullie dat 30 oktober de Dag van de Functioneel Beheerder is? Dat 30 oktober de dag is om jullie functioneel beheerders echt in het zonnetje te zetten?

Dag van de Functioneel Beheerder

Lees meer...

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessante opleiding of interessant evenement? Laat het ons weten!