Evenementen voor functioneel beheerders over functioneel beheer

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers vindt dit jaar voor de 3e keer plaats. Met een interactief ochtendprogramma, drie sprekers in de middag en uiteraard de live gebakken pizza's aan het eind. 

Wanneer: donderdag 24 mei 2018, 9.00 – 20.00 uur

Waar: Burger's Zoo, Arnhem

De derde Pizzasessie XL zal plaatsvinden op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevat drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel. Op dit moment zijn we druk bezig de laatste hand te leggen aan het programma.

Lees meer...

5-6: Webinar "Impact bepalen en prioriteren: Ja maar...hoe dan?


Wanneer: dinsdag 5 juni 2018, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Online (dus vanaf uw bureaustoel, luie bank of barkruk)

waarom-keuzes-commitment.jpg

Tijdens dit webinar zal Martijn Buurman inzicht geven in zijn ervaringen rondom impact bepalen en prioriteren van wijzigingen op de informatievoorziening.

Lees meer...

Onderwerpen: Webinar

19-4: Webinar "Functioneel Beheer in een Agile omgeving"


Wanneer: donderdag 19 april 2018, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Online (dus vanaf uw bureaustoel, luie bank of barkruk)

functioneel_beheer_scrum_devops.jpg

Tijdens dit webinar zal Martijn Buurman inzicht geven in zijn ervaringen rondom Functioneel Beheer in een Agile omgeving.

Lees meer...

Onderwerpen: agile, Webinar

Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgKrijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever/ business op je bordje geschoven? En ook nog eens op het laatste moment? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? Ontdek de meerwaarde van in gesprek gaan en blijven met de business. We laten je ondervinden hoe je met de business in gesprek kunt gaan. Je leert vragen te stellen. Je krijgt helder wat het probleem is in jouw situatie en weet dit om te zetten naar actiepunten. Na deze interactieve workshop heb je zelf meer invloed op de juiste oplossing en durf je actief naar je klant te gaan. Jouw volle bordje is dan verleden tijd.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

Masterclass: Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen?


take aways masterclasses.jpgWilt u in een korte tijd grondig bijgepraat worden over de meest relevante inzichten in architectuur functie en wat dat voor u als functioneel beheerder betekent? Deze masterclass behandelt alle relevante en actuele aspecten in de  architectuur functie en wat hiervoor van belang is voor de dagelijkse werkzaamheden voor u als functioneel beheerder. Zicht op en inzicht in architectuur maakt het leven van een functioneel beheerder makkelijker!

Lees meer...

Onderwerpen: architectuur, masterclass

Masterclass: Van Reactief naar Proactief functioneel beheer


take aways masterclasses.jpgDoor technologie verandert de missie van de functioneel beheerder sterk. Technologie is een belangrijke business enabler geworden. Dit legt druk op de functioneel beheerder om sneller, transparanter,  flexibeler en proactiever te reageren op de wensen van individuele gebruikers en de organisatie als totaal. Leren uzelf proactief te gedragen is eng. Het kost moeite. U moet zich kwetsbaar opstellen om sterk te zijn en staan. U moet zelf verantwoordelijkheid nemen voor wat u denkt, kiest en doet om maximaal van toegevoegde waarde voor de Business te kunnen zijn.

Lees meer...

Onderwerpen: proactief, masterclass

Masterclass: Data en Goliath; beheert u het ongestructureerde?


take aways masterclasses.jpgDe hoeveelheid gegenereerde gegevens neemt dagelijks explosief toe. Niet langer komt data alleen maar voort uit de informatiesystemen van een organisatie, er is tegenwoordig een enorme hoeveelheid bronnen welke (on)gestructureerde data opleveren. Hoe kan deze data slim beheerd worden? Wat is het concept Big Data en welke mogelijkheden zijn er voor organisaties? Welke rol wilt u hierin pakken?

Lees meer...

Onderwerpen: data, masterclass

Masterclass: De functioneel beheerder als ‘Cloud-controller’


take aways masterclasses.jpgDe ontwikkelingen op het gebied van cloud-oplossingen gaan razendsnel. Vrijwel elk primair proces kan ondersteund worden door software uit de cloud. Zelfs het realiseren van koppelingen kan tegenwoordig via de cloud. Het werkgebied van de functioneel beheerder veranderd door deze ontwikkelingen. Deze masterclass neemt u mee in deze ontwikkelingen en hoe u als functioneel beheerder in deze nieuwe wereld kan acteren en de regie neemt en behoud, zowel intern als extern.

Lees meer...

Onderwerpen: cloud, masterclass

Masterclass: LEAN het functioneel beheer domein!


take aways masterclasses.jpgIn deze Masterclass leert u door te doen. U leert mensen te betrekken in verbeteringen in het werkgebied van een functioneel beheerder. U krijgt inzicht in hoe u mensen kunt ‘challengen’ echte verbeteringen te implementeren. Daarnaast groeit u in uw eigen rol aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook krijgt u antwoord op vragen als: “Hoe stimuleer je teamwork?” en “Hoe train je je collega's zodat ze LEAN gaan ademen?”.

Lees meer...

Onderwerpen: lean, masterclass

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!