Functioneel Beheer evenementen

30 oktober: Dag van de Functioneel Beheerder


Beste eindgebruikers, directies, managers, softwareleveranciers, teamleiders en andere gebruikers van/of betrokkenen bij de informatievoorziening. Wisten jullie dat 30 oktober de Dag van de Functioneel Beheerder is? Dat 30 oktober de dag is om jullie functioneel beheerders echt in het zonnetje te zetten?

Dag van de Functioneel Beheerder

Lees meer...

21-5-2019: Pizzasessie XL 2019


De Pizzasessie XL 2019, dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers, zal plaatsvinden op 21 mei in Burgers’ Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit 6 interactieve Break-outs. Het middagprogramma bevat 3 lezingen, een surprise guest, een pizzabuffet met versgebakken pizza’s en een netwerkborrel! Aanvullende informatie over de Break-outs en de lezingen kan je hieronder vinden. Je zal nader worden geïnformeerd over een gedetailleerde dagindeling.

Wij hebben goede feedback ontvangen over onze Break-outs van de Pizzasessie XL 2018, en hier ook naar geluisterd. Dit jaar zullen de Break-outs interactiever, langer en nog diepgaander zijn! Kijk snel welke Break-out het beste bij jou past.

pizzasessie-xl-2019

Lees meer...

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers vond dit jaar voor de 3e keer plaats en ditmaal in het Burgers' Zoo te Arnhem! Met een interactief ochtendprogramma, drie sprekers in de middag en uiteraard de live gebakken pizza's aan het eind. 

De datum van de 4e Pizzasessie XL is al bekend! Noteer 21 mei 2019 alvast in uw agenda!

De derde Pizzasessie XL heeft op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem plaatsgevonden. Deze Pizzasessie XL bestond uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestond uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevatte drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel.

Lees meer...

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!