Evenementen voor functioneel beheerders over functioneel beheer

4-10: Webinar "Impact bepalen en prioriteren: Ja maar...hoe dan?


Wanneer: donderdag 4 oktober 2018, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Online (dus vanaf uw bureaustoel, luie bank of barkruk)

waarom-keuzes-commitment.jpg

Tijdens dit webinar zal Martijn Buurman inzicht geven in zijn ervaringen rondom impact bepalen en prioriteren van wijzigingen op de informatievoorziening.

Lees meer...

Onderwerpen: Webinar

18-9: Webinar "Functioneel Beheer in een Agile omgeving"


Wanneer: dinsdag 18 september 2018, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Online (dus vanaf uw bureaustoel, luie bank of barkruk)

functioneel_beheer_scrum_devops.jpg

Tijdens dit webinar zal Martijn Buurman inzicht geven in zijn ervaringen rondom Functioneel Beheer in een Agile omgeving.

Lees meer...

Onderwerpen: agile, Webinar

25-9-2018: Pizzasessie "RAD-Tools op RAM Koers met Functioneel Beheer"


Wanneer: 25 september van 16:00 uur tot 20:30 uur

Waar: Wijersstraat 1, 3811 MZ, Amersfoort

Lezing: Paul Dries

Lees meer...

21-5-2019: Pizzasessie XL 2019


De vierde Pizzasessie XL zal plaatsvinden op 21 mei in Burger's Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit interactieve Break-outs. Het middagprogramma bevat drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel. Op dit moment zijn we druk bezig het programma samen te stellen. Heeft u zelf suggesties voor onderwerpen dan horen we dat graag via m.buurman@iv-experts.com.

BurgersZoo_logo_RGB

Lees meer...

Beheer de Toekomst – event voor ICT-beheerders bij het Rijk


Donderdag 7 juni 2018, 12:00-18:30 uur
Rijksacademie, Zeestraat 86-90, Den Haag

Lees meer...

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers vond dit jaar voor de 3e keer plaats en ditmaal in het Burgers' Zoo te Arnhem! Met een interactief ochtendprogramma, drie sprekers in de middag en uiteraard de live gebakken pizza's aan het eind. 

De datum van de 4e Pizzasessie XL is al bekend! Noteer 21 mei 2019 alvast in uw agenda!

De derde Pizzasessie XL heeft op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem plaatsgevonden. Deze Pizzasessie XL bestond uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestond uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevatte drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel.

Lees meer...

Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgKrijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever/ business op je bordje geschoven? En ook nog eens op het laatste moment? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? Ontdek de meerwaarde van in gesprek gaan en blijven met de business. We laten je ondervinden hoe je met de business in gesprek kunt gaan. Je leert vragen te stellen. Je krijgt helder wat het probleem is in jouw situatie en weet dit om te zetten naar actiepunten. Na deze interactieve workshop heb je zelf meer invloed op de juiste oplossing en durf je actief naar je klant te gaan. Jouw volle bordje is dan verleden tijd.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

Masterclass: Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen?


take aways masterclasses.jpgWilt u in een korte tijd grondig bijgepraat worden over de meest relevante inzichten in architectuur functie en wat dat voor u als functioneel beheerder betekent? Deze masterclass behandelt alle relevante en actuele aspecten in de  architectuur functie en wat hiervoor van belang is voor de dagelijkse werkzaamheden voor u als functioneel beheerder. Zicht op en inzicht in architectuur maakt het leven van een functioneel beheerder makkelijker!

Lees meer...

Onderwerpen: architectuur, masterclass

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!