Functioneel Beheer evenementen

8-11: Workshop Informatiemanager in een Agile omgeving


Wanneer: 8 november van 10.00-12.00 uur180927 Social Informatiemanager in een Agile omgeving 1

Waar: Barbara Strozzilaan 201, Amsterdam

Van IT tot marketing, steeds meer teams omarmen het Agile gedachtegoed en werken met Scrum. Scrum bestaat uit drie rollen, vier vaste events en een aantal hulpmiddelen. Dankzij het Scrum framework ontstaat er een flow waarin efficiënt en zelfstandig aan een product wordt gewerkt. teams opereren zelfstandig onder leiding van een Scrum Master. De product Owner behoudt het overzicht. Maar wat is de rol van de Informatiemanager in dit proces?

Deze workshop is door Gladwell Academy ontwikkeld om Informatiemanagers na te laten denken over hun veranderende rol in een Agile organisatie. Welke rol nemen zij in binnen een Agile transformatie ? Tijdens deze workshop onder leiding van Willem Tibosch gaan wij hier verder op in.

PROGRAMMA

Deze workshop wordt gegeven tussen 10.00 en 12.00 uur en is kosteloos.
De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Bestaat de rol van Informatiemanager in een organisatie die Agile werken toepast?
  • Wat betekent Agile werken voor de functie Informatiemanager?
  • Welke rol kan een Informatiemanager innemen binnen een Agile omgeving?

Geïnteresseerd? Meld u hieronder aan voor de workshop!

Ik kom naar de workshop!

Lees meer...

25-10: Workshop: Maak een einde aan jouw volle bordje


workshop-bord-vol.jpgKrijg jij als functioneel beheerder ook altijd alles van de opdrachtgever/ business op je bordje geschoven? En ook nog eens op het laatste moment? Wil je meer invloed krijgen op dat wat van je gevraagd wordt? Ontdek de meerwaarde van in gesprek gaan en blijven met de business. We laten je ondervinden hoe je met de business in gesprek kunt gaan. Je leert vragen te stellen. Je krijgt helder wat het probleem is in jouw situatie en weet dit om te zetten naar actiepunten. Na deze interactieve workshop heb je zelf meer invloed op de juiste oplossing en durf je actief naar je klant te gaan. Jouw volle bordje is dan verleden tijd.

Lees meer...

Onderwerpen: workshop

30-10: Masterclass: Hoe bouw je de business case voor de investering in beheer?


take aways masterclasses.jpgHet gezegde "onbekend maakt onbemind" is zeer van toepassing op (functioneel) beheer. Als we de gebruikersorganisatie, de informatiemanagement organisatie of de IT organisatie vragen wat (functioneel) beheer nu precies voor hun betekent krijgen we een veelvoud aan beelden en verwachtingen terug. Het is voor stakeholders niet altijd duidelijk welke activiteiten (functioneel) beheer uitvoert en uit zou moeten voeren. Kortom: Welk probleem lost (functioneel) beheer nou op en voor wie?

Lees meer...

Onderwerpen: masterclass

21-5-2019: Pizzasessie XL 2019


De vierde Pizzasessie XL zal plaatsvinden op 21 mei in Burger's Zoo te Arnhem. Deze Pizzasessie XL bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestaat uit interactieve Break-outs. Het middagprogramma bevat drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel. Op dit moment zijn we druk bezig het programma samen te stellen. Heeft u zelf suggesties voor onderwerpen dan horen we dat graag via m.buurman@iv-experts.com.

BurgersZoo_logo_RGB

Lees meer...

24-5-2018: Pizzasessie XL 2018


Dé kennissessie XL voor functioneel beheerders en informatiemanagers vond dit jaar voor de 3e keer plaats en ditmaal in het Burgers' Zoo te Arnhem! Met een interactief ochtendprogramma, drie sprekers in de middag en uiteraard de live gebakken pizza's aan het eind. 

De datum van de 4e Pizzasessie XL is al bekend! Noteer 21 mei 2019 alvast in uw agenda!

De derde Pizzasessie XL heeft op donderdag 24 mei 2018 in Burger's Zoo te Arnhem plaatsgevonden. Deze Pizzasessie XL bestond uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma bestond uit vier interactieve Break-outs met actuele onderwerpen. Het middagprogramma bevatte drie lezingen, een forumdiscussie en een pizzabuffet met netwerkborrel.

Lees meer...

Nieuwe evenementen in uw mailbox?

Organiseert u een interessant evenement? Laat het ons weten!