DISC-BiSL Test

Omdat BiSL voor veel bedrijven niet meer is dan een theorie of model, hebben Martijn Buurman van Functioneel-Beheerder.com en Dick Noort de handen ineen geslagen om een werkvorm samen te stellen die het BiSL model verbindt met de praktijk. In deze werkvorm wordt DISC gecombineerd met BiSL. Deze combinatie geeft inzicht in welke DISC-profieltypen volgens hun visie het beste passen bij de diverse BiSL-processen.

Wat is DISC?

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. Door het gebruik van DISC scores kan inzicht worden verkregen in voorkeursgedrag. Zie ook onderstaand overzicht van de vier DISC profielkleuren met de bijbehorende eigenschappen:

discmodelimpact

Doe de gratis test

Martijn Buurman en Dick Noort bieden je hier de mogelijkheid om de DISC-test gratis maken en inzicht te krijgen in welke BiSL-processen volgens hun visie het beste bij jouw profielkleuren passen. Deze informatie wordt binnen een uur gemaild naar het mailadres dat u heeft ingegeven bij aanvang van de DISC-BiSL Test.

Start hier jouw DISC-BiSL Test

Huidige stand van zaken

Hieronder zie je "live" het gemiddelde DISC profiel voor de applicatiebeheerders, functioneel (applicatie)beheerders en informatiemanagers.

Legenda: ROOD is Dominant, GEEL is Invloedrijk, GROEN is Stabiel en BLAUW is Consciëntieus.

Deze test wordt ook gebruikt als basis voor onze uitgebreide BiSL InSight Workshop waarbij dieper wordt ingegaan op de DISC-profielen, de BiSL activiteiten en de teamsamenstelling.

Meer weten over deze DISC-BiSL Test?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen je binnen twee werkdagen.