Detachering van interim functioneel beheerder medewerkers

werving-selectie-functioneel-beheer-informatiemanagement.jpgHet kan voorkomen dat je tijdelijk behoefte hebt aan een interim / ZZP / freelance functioneel beheer medewerker. Wij kunnen je voorzien van de juiste mensen om de noodzakelijke werkzaamheden in deze periode te kunnen opvangen. We hebben voldoende mensen beschikbaar: ZZP-ers, eigen medewerkers, freelancers, door heel Nederland, zowel fulltime als parttime, uit verschillende branches en van verschillende niveau's.

Wij werken voornamelijk, maar zeker niet uitsluitend, in de branches:

  • Banken en (zorg)verzekeraars
  • Energie
  • Overheid en semi-overheid
  • Onderwijs
  • Zorg (cure en care)

Gedurende de opdracht verzorgen wij op reguliere basis de coaching en begeleiding en de eventueel benodigde opleidingen voor de gedetacheerde interim krachten.

Zoekt je een nieuwe vaste medewerker, klik dan op de onderstaande knop:

Ik zoek een vaste functioneel beheerder

Detavast-constructie

Indien je op zoek bent naar een nieuwe vaste functioneel beheer medewerker maar een langere proeftijd wilt gebruiken dan is het wellicht interessant eens te kijken naar een detavast-constructie. Hiermee is het mogelijk een nieuwe functioneel beheer medewerker eerst voor een vooraf afgestemd aantal uren bij jou te detacheren alvorens deze, zonder bijkomende kosten, bij jou in dienst treedt. Tevens verzorgen en bekostigen wij tijdens de interim-periode de coaching, begeleiding en opleiding van de kandidaat.

Uurtarief detachering

Het uurtarief van zowel de detachering als de detavast-constructie is afhankelijk van de inhuur periode, het niveau van de functioneel beheerder en de aard van de werkzaamheden. We maken graag een offerte op maat voor jou.

Meer weten over detachering?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen je binnen twee werkdagen.