Wat heb ik nodig?

Veel Functioneel Beheerders willen zichzelf blijven ontwikkelen in hun vak. Of juist een vliegende start maken als trainee! Maar omdat het vak erg breed georiënteerd is (van gebruikersondersteuning tot specificeren en van toetsen en testen tot beheer bedrijfsinformatie) is het lastig om een keuze te maken uit het trainingsaanbod of traject. IV-experts.com wilt jou daar graag bij helpen!

Coaching

IV-experts.com heeft speciaal voor Functioneel Beheerders coachingstrajecten samengesteld. De doelstelling van deze trajecten is het middels informatiesessies, groepsgesprekken en zelfgekozen coaching momenten, te komen tot een verder professionalisering van Functioneel Beheer in de organisatie. Ook het verder ontwikkelen van de hard- en softskills van de Functioneel Beheerders zelf, wordt in dit traject meegenomen. Klik hieronder voor meer informatie over coaching en neem contact met ons op!

Bekijk Coaching mogelijkheden

Traineeships

Goede functioneel beheerders met de juiste softskills én kennis zijn schaars. En áls de ideale functioneel beheerder al bestaat is deze niet beschikbaar óf heel duur. Je kan ook kiezen voor het samen met ons werven, selecteren en "klaarstomen" van jouw ideale functioneel beheerder. Wij bieden je een traineeship waarbij wij de juiste kandidaat voor je werven en selecteren op basis van jouw wensen en eisen. Klik hieronder voor meer informatie over traineeship en neem contact met ons op!

Bekijk Traineeships

Heb je vragen of opmerkingen over onze traineeships & coachingstrajecten? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.