Blogs over functioneel beheer

Maak winst met houding en gedrag


Veel functioneel beheerders zijn ontzettend servicegericht en dienstbaar. Dat zit in hun genen. Ook uit onze DISC-BiSL test blijkt dat de meeste functioneel beheerders een groen profiel hebben. Dat staat voor rustig, geduldig, vriendelijk, coöperatief en gevoelig. Tevens willen ze graag persoonlijk contact en stellen ze “hoe”-vragen. De meeste functioneel beheerders willen heel graag de eindgebruiker zo goed mogelijk ondersteunen. En de meest logische activiteit daarbij is het (zo snel mogelijk) oplossen van incidenten en het beantwoorden van de vragen van de eindgebruiker. En deze mindset is te prijzen, maar er zit ook een stevige keerzijde aan.

Lees meer...

Onderwerpen: meerwaarde, competenties

Wat een prachtig vakgebied is het toch....


Vandaag alweer een dag vol met leuke dingen: een pitch doen voor een adviesopdracht rondom informatiemanagement, kandidaten zoeken (en hopelijk vinden) voor de vacatures van onze opdrachtgevers en vanmiddag training geven aan onze Functioneel Beheer Trainee Maxime. Ik betrap mezelf erop dat ik eigenlijk elke dag met een grote glimlach om mijn mond aan het werk ben. Of dit nu thuis, op ons nieuwe kantoor in Veghel of bij de opdrachtgever is, ons werk is en blijft écht leuk!

Lees meer...

Onderwerpen: meerwaarde, ontwikkeling

Maak de meerwaarde van functioneel beheer en informatiemanagement meetbaar


In een wereld waar reorganisaties en kostenbesparingen aan de orde van de dag zijn, wordt logischerwijs ook gekeken naar functioneel beheer en informatiemanagement. Wat voegt het toe aan een organisatie? Wat is de meerwaarde?

Lees meer...

Onderwerpen: meerwaarde, metrics

Nieuwe blogs in uw mailbox?

Populairste items