Blogs over functioneel beheer

Informatiemanagement en Functioneel Beheer na Corona


Opgesloten zitten ten gevolge van Corona heeft in ieder geval één voordeel: je hebt voldoende tijd om over zaken na te denken. Niet alleen over: ‘Hoe kom ik deze tijd door’, maar ook: ‘Wat daarna?’ Er wordt nu, zeer terecht, vooral aandacht besteed aan hoe met zijn allen zo ongeschonden mogelijk door deze ellende heen te komen. De tips en ingenieuze vondsten om thuis te werken, je kinderen bezig en je relatie in stand te houden en domweg de tijd te doden vliegen je van alle kanten om de oren.

 

Maar ik zou even stil willen staan bij de mogelijke gevolgen voor deze crisis voor ons vakgebied: Informatiemanagement en Functioneel Beheer. En dan met name of er toch enig winst uit valt te halen voor het ‘post Corona tijdperk’. Want, al weet nog niemand wanneer dat zal zijn, ook deze periode gaat voorbij.

FB Blog - IM en FB na Corona

Lees meer...

Onderwerpen: Functioneel beheer, informatiemanagement, blog, corona, uitdagingen

Prioriteit signaleren: hóe dan?


Co-branding logoEén van de meest gestelde vragen tijdens onze trainingen is, zowel in Functioneel Beheer als in Informatiemanagement, hóe breng je prioriteit aan in je werk? Daarom gaan we hier kort op in. We kijken zowel naar het aanbrengen als het communiceren van de prioriteit.

Het nieuwe jaar is ongeveer anderhalve maand oud; ons werkritme hebben we hervonden, de eerste issues zijn uit de weg geruimd. En nu?

Lees meer...

Onderwerpen: gladwell academy, Functioneel beheer, informatiemanagement

Interview Henri Pater - Consultant Functioneel Beheer


Welke functie vervul jij binnen IV-experts.com
henri-pater

Ik vervul de functie van Consultant Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

Hoe lang ben je hier al werkzaam?

Ik werk bij IV-experts.com sinds april 2019.

Hoe ben jij in aanraking gekomen met IV-experts.com?

Zo’n zes jaar geleden raakte ik in gesprek met Martijn Buurman, bij Achmea, door het feit dat ik iets had gedownload van www.functioneel-beheerder.com. Dat vond Martijn natuurlijk wel interessant. 

Lees meer...

Onderwerpen: Functioneel beheer, informatiemanagement, Consultant, Interview, Coördinatie

Nieuwe blogs in uw mailbox?

Populairste items